Glorious GMMK 3 vs ATKRS6 vs Nuphy Halo65 H

uliderx

Centipat
Daha fazla  
Bu üç üründe kaldım klavye olarak. Üstüne palm ağırlıklı tutuşum var, tam olarak claw olmadığı kesin. Kullandığım fareler Razer DeathAdder V2 Mini ve SteelSeries'ler ile AjaZ 159Pro. (Switch'leri hiç bana göre değil.) Hueno switch benim için uygun değilmiş, Razer gibi daha hafif fareleri sevdiğimi fark ettim. Logitech'leri mağazada denedim, hafif ve iyiydi. Mesela ona yakın fare önerisi de yapar mısınız? Toplam bütçe maksimum 10k, ne kadar altına F/P dizelersem o kadar iyi. MOBA, LoL vs. tarzı oyunlar oynuyorum. Fareler de baktıklarım:

• Endgame Gear OP1 kablolu oyuncu mouse.
  • Scyrox V6 başta, belki V8.
  • Glorious Model O 2 Mini.

Logitech önerileri diyeceğim de F/P bir şey çıkmaz sanırım.

bir de ilginç bişey

FGG Madlions MAD60/68 Klavye (Manyetik Switch / HE) klavye alsam 2k bandına hotswap manyetik switch Gateron jade gibi alıp takabilir miyim takabilsem diğer daha pahalı ürünlerdeki performansı alır mıyım? Böyle bişi olsa herkes yapar sanırım :))

Bu üç üründe kaldım klavye olarak. Üstüne palm ağırlıklı tutuşum var, tam olarak claw olmadığı kesin. Kullandığım fareler Razer DeathAdder V2 Mini ve SteelSeries'ler ile AjaZ 159Pro. (Switch'leri hiç bana göre değil.) Hueno switch benim için uygun değilmiş, Razer gibi daha hafif fareleri sevdiğimi fark ettim. Logitech'leri mağazada denedim, hafif ve iyiydi. Mesela ona yakın fare önerisi de yapar mısınız? Toplam bütçe maksimum 10k, ne kadar altına F/P dizelersem o kadar iyi. MOBA, LoL vs. tarzı oyunlar oynuyorum. Fareler de baktıklarım:

• Scyrox V6 başta, belki V8.
  • Glorious Model O 2 Mini.

bir de ilginç bişey

FGG Madlions MAD60/68 Klavye (Manyetik Switch / HE) klavye alsam 2k bandına hotswap manyetik switch Gateron jade gibi alıp takabilir miyim takabilsem diğer daha pahalı ürünlerdeki performansı alır mıyım? Böyle bişi olsa herkes yapar sanırım :))

Atk rs6 al geç.

Bu üç üründe kaldım klavye olarak. Üstüne palm ağırlıklı tutuşum var, tam olarak claw olmadığı kesin. Kullandığım fareler Razer DeathAdder V2 Mini ve SteelSeries'ler ile ajaz 159Pro. (switch'leri hiç bana göre değil.) Hueno switch benim için uygun değilmiş, Razer gibi daha hafif fareleri sevdiğimi fark ettim. Logitech'leri mağazada denedim, hafif ve iyiydi. Mesela ona yakın fare önerisi de yapar mısınız? Toplam bütçe maksimum 10k, ne kadar altına F/P dizelersem o kadar iyi. MOBA, LoL vs. tarzı oyunlar oynuyorum. Fareler de baktıklarım:

• Scyrox V6 başta, belki v8.
  • Glorious Model O 2 mini.

Bir de ilginç bir şey.

FGG Madlions MAD60/68 klavye (manyetik switch / he) klavye alsam 2K bandına hotswap manyetik switch Gateron jade gibi alıp takabilir miyim takabilsem diğer daha pahalı ürünlerdeki performansı alır mıyım? Böyle bir şey olsa herkes yapar sanırım :))

Mouse için maalesef bir şey öneremeyeceğim fakat;
ATK RS6'nın her türlü daha iyi olduğu görüşündeyim. Madlions klavyelerin PCB'leri zaten çok kötü olduğu için jade taksanız da bir şey değişmeyecektir, en azından fark edemezsiniz diyebilirim. Şu an en iyi klavyelerden biri bu fiyat bandı için ATK RS6. Glocalzone kullanacaksanız Wooting 80he de önerebilirim. 9500 TL'ye geliyor.

Mouse için maalesef bir şey öneremeyeceğim fakat;
ATK RS6'nın her türlü daha iyi olduğu görüşündeyim. Madlions klavyelerin PCB'leri zaten çok kötü olduğu için jade taksanız da bir şey değişmeyecektir, en azından fark edemezsiniz diyebilirim. Şu an en iyi klavyelerden biri bu fiyat bandı için ATK RS6. Glocalzone kullanacaksanız Wooting 80he de önerebilirim. 9500 TL'ye geliyor.
senin yorumunu merak ediyordum atk rs6 memnun musun hocam 65h önerinde vardı o daha güzel gibi duruyor bu daha çin malı gibi geliyo atk nerenin malı acaba temu klavye havası var asdsada

Senin yorumunu merak ediyordum ATK RS6 memnun musun hocam 65h önerinde vardı o daha güzel gibi duruyor bu daha Çin malı gibi geliyor ATK nerenin malı acaba Temu klavye havası var asdsada.

Şu anlık maalesef almadım, farklı seçeneklere yöneldim. Bu klavyelerin neredeyse hepsi Çin'de üretiliyor maalesef. RS6 en mantıklı seçenek tabii.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı