Emrergnc Kilopat Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 668 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2022 #1 Yurt dışından tanıdığım vasıtasıyla alacağım için amazon ya da Glorious sitesinden switch önerisi olursa memnun olurum. Yazılım ve oyun için toplamak istiyorum. Beni rahat ettirecek, kulağıma sesi güzel gelecek bir switch istiyorum. Panda switchler biraz gürültülü geliyor.
Yurt dışından tanıdığım vasıtasıyla alacağım için amazon ya da Glorious sitesinden switch önerisi olursa memnun olurum. Yazılım ve oyun için toplamak istiyorum. Beni rahat ettirecek, kulağıma sesi güzel gelecek bir switch istiyorum. Panda switchler biraz gürültülü geliyor.
Altay yıldırım Kilopat Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 432 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Kasa: PHANTEKS White Eclipse P400A Güç kaynağı: FSP 600W 80+ Psu İşlemci: Ryzen 5 5600 Ekran kartı: Sapphire Nitro+ 6600XT Anakart: Gigabyte b450 SH2 Ram: Corsair Vengeance 2x8 3000mhz SSD: Kingston Kc3000 1TB Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2023 #2 Emrergnc dedi: Yurt dışından tanıdığım vasıtasıyla alacağım için Amazon'ya da Glorious sitesinden Switch önerisi olursa memnun olurum. Yazılım ve oyun için toplamak istiyorum. Beni rahat ettirecek, kulağıma sesi güzel gelecek bir Switch istiyorum. Panda Switch'ler biraz gürültülü geliyor. Genişletmek için tıkla... Selam bende bu klavye yi almayı düşünüyorum aldıysan memnun musun Switch olarak ne tercih ettin.
Emrergnc dedi: Yurt dışından tanıdığım vasıtasıyla alacağım için Amazon'ya da Glorious sitesinden Switch önerisi olursa memnun olurum. Yazılım ve oyun için toplamak istiyorum. Beni rahat ettirecek, kulağıma sesi güzel gelecek bir Switch istiyorum. Panda Switch'ler biraz gürültülü geliyor. Genişletmek için tıkla... Selam bende bu klavye yi almayı düşünüyorum aldıysan memnun musun Switch olarak ne tercih ettin.
Emrergnc Kilopat Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 668 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2023 #3 Altay yıldırım dedi: Selam bende bu klavye yi almayı düşünüyorum aldıysan memnun musun Switch olarak ne tercih ettin. Genişletmek için tıkla... Maalesef ihtiyaçlardan dolayı araya bir dünya şey girdi daha alamadım. Ama switch olarak Drop Panda, Glorious Panda, Oil King gibi birkaç markayı düşünüyorum.
Altay yıldırım dedi: Selam bende bu klavye yi almayı düşünüyorum aldıysan memnun musun Switch olarak ne tercih ettin. Genişletmek için tıkla... Maalesef ihtiyaçlardan dolayı araya bir dünya şey girdi daha alamadım. Ama switch olarak Drop Panda, Glorious Panda, Oil King gibi birkaç markayı düşünüyorum.