Glorious GMMK3 Mekanik Modüler Türkçe kullanılır mı?

King_Lion

Zeptopat
Daha fazla  
Öncelikle hepinize iyi forumlar arkadaşlar. 1 buçuk yıldır mekanik klavye kullanıyorum ve yaşadığım problemlerden dolayı iyi bir klavye almayı düşünüyorum. Klavyede aradığım özellikler tam boy olması, masaüstü bilgisayar kullanıyorum yer sorunum yok, switchlerin blue switch olması 2. planda, kailh jade box ya da navy box olmasını istiyorum. Aslında klavyede switchlerin kolayca bu aparatlarla çıkartılan modelleri var, onlardan istiyorum. Bunu isteme nedenim, kullandığım klavyelerde bir süre sonra tuşu algılamama sorunu oluşuyor. Böyle bir şey olduğunda direkt switchi değiştirip yoluma devam etmek istiyorum. Türkçe dizilime ve büyük enterli olması lazım. Dediğim gibi ses önemli, sesli bir klavye arıyorum. Asus'un klavyeleri var ama optik switch olduğu için bir de değiştirilen switchler olmadığı için tercih etmiyorum. < tuşunun falan da olması lazım. Tamamen standart bir klavye aslında.

Bir tane model buldum, siz ne dersiniz bu modele? Glorious GMMK3 Mekanik Modüler Türkçe kullanan falan var mı aranızda? Tavsiye eder misiniz? Bir de dediğim bütün özellikler bu klavyede var mı? 2-3 gündür standart bir klavye kullanıyorum, sanki bilgisayar kullanmıyor gibi hissediyorum. :D Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı