Quessa Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 1.226 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2024 #1 Arkadaşlar merhaba normalde piyasa değeri 400 TL olan mouse padı 150 TL'ye buldum. Alınır mı? Glorious Large Beyaz MousePad (OUTLET) « Zoccoshop - Profesyonel Oyuncu Ekipmanları Türkiye'nin en kaliteli ve güvenilir profesyonel oyuncu ekipmanları adresi www.zoccoshop.com
Arkadaşlar merhaba normalde piyasa değeri 400 TL olan mouse padı 150 TL'ye buldum. Alınır mı? Glorious Large Beyaz MousePad (OUTLET) « Zoccoshop - Profesyonel Oyuncu Ekipmanları Türkiye'nin en kaliteli ve güvenilir profesyonel oyuncu ekipmanları adresi www.zoccoshop.com
normalbiradam456 Hectopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 2.415 Çözümler 12 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: RTX 4060 Laptop CPU: Ryzen 5 7535HS RAM: 16 GB Disk: 512 GB SSD Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2024 #2 Quessa dedi: Arkadaşlar merhaba normalde piyasa değeri 400 TL olan mouse padı 150 TL'ye buldum. Alınır mı? Glorious Large Beyaz MousePad (OUTLET) « Zoccoshop - Profesyonel Oyuncu Ekipmanları Türkiye'nin en kaliteli ve güvenilir profesyonel oyuncu ekipmanları adresi www.zoccoshop.com Genişletmek için tıkla... Ben olsam outlet ürün almazdım.
Quessa dedi: Arkadaşlar merhaba normalde piyasa değeri 400 TL olan mouse padı 150 TL'ye buldum. Alınır mı? Glorious Large Beyaz MousePad (OUTLET) « Zoccoshop - Profesyonel Oyuncu Ekipmanları Türkiye'nin en kaliteli ve güvenilir profesyonel oyuncu ekipmanları adresi www.zoccoshop.com Genişletmek için tıkla... Ben olsam outlet ürün almazdım.
Quessa Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 1.226 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2024 #3 normalbiradam456 dedi: Ben olsam outlet ürün almazdım. Genişletmek için tıkla... outlet derken?
normalbiradam456 Hectopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 2.415 Çözümler 12 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: RTX 4060 Laptop CPU: Ryzen 5 7535HS RAM: 16 GB Disk: 512 GB SSD Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2024 #4 Quessa dedi: outlet derken? Genişletmek için tıkla... Vatanda falan Laptoplar falan gösteriyorlar ya raflarda o ürünlere outlet deniyor yani dışarıda beklemiş ürün.
Quessa dedi: outlet derken? Genişletmek için tıkla... Vatanda falan Laptoplar falan gösteriyorlar ya raflarda o ürünlere outlet deniyor yani dışarıda beklemiş ürün.
WerBeastDu Kilopat Ekipman Ustası Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2019 Mesajlar 3.104 Çözümler 16 17 Eylül 2024 #5 Teşhir ürünü.
Oguzh4nn Hectopat Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 1.142 Çözümler 8 17 Eylül 2024 #6 normalbiradam456 dedi: Vatanda falan Laptoplar falan gösteriyorlar ya raflarda o ürünlere outlet deniyor yani dışarıda beklemiş ürün. Genişletmek için tıkla... Teşhir ürünü demek istediniz galiba.
normalbiradam456 dedi: Vatanda falan Laptoplar falan gösteriyorlar ya raflarda o ürünlere outlet deniyor yani dışarıda beklemiş ürün. Genişletmek için tıkla... Teşhir ürünü demek istediniz galiba.
Quessa Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 1.226 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2024 #7 normalbiradam456 dedi: Vatanda falan Laptoplar falan gösteriyorlar ya raflarda o ürünlere outlet deniyor yani dışarıda beklemiş ürün. Genişletmek için tıkla... hocam alt tarafı okulda farenin altında duracak önemli değil okadarda.
normalbiradam456 dedi: Vatanda falan Laptoplar falan gösteriyorlar ya raflarda o ürünlere outlet deniyor yani dışarıda beklemiş ürün. Genişletmek için tıkla... hocam alt tarafı okulda farenin altında duracak önemli değil okadarda.