Elektronik Glorious Model D BamF Wireless 899 TL

Normal piyasası ne biraz çalışıp alayım?

Kanıta gerek var mı kaliteli mouse kullan gecikmenin 0 olduğunu anlarsın rekabetçi oyunlarda kablo çok dertli bir şey G PRO X kullanıyorum ne gecikme var ne de kablo.
Kanıta gerek var mı derken Bu matematik formülü değil hocam yazıldığı gibi olsun. 2.4 GHz de 0 gecikme dedi ben de bunu kanıtlar nitelikle ms değerleri ile karşılaştırmalı bir test videosu var mı dedim. Lütfen sadece yazmak için yorum yapmayalım. Konu başlığında yer alan bütçe belli gelip 3.500 TL bandında bir kablosuzu tabii ki kablolu ile karşılaştırmıyorum. Son olarak 15 yıllık oyunculuk hayatımda hep kablolu kullandım ve kablolamayı yeterli yükseklikte ve bollukta yaparsan hiç sorun yaşamazsın. İyi forumlar hocam.

Ya hocam şu an evimde belki de hiçbir arada göremeyeceğin kadar mouse var(bunu hava atmak için söylemiyorum birçok model var anlamında yanlış anlaşılmasın) ve hepsi iyi markaların iyi modelleri ben bu yorumu yaparken kaynak bir tarafımdan atmıyorum kendim sürekli oyun oynayan birisi olarak gözlemimi söyledim gerçek test kullanıcıdır ilk elden

@Ali Kızıl bak burada test yapılmış videoları ile detaylı kablolu versiyonlar ile kablosuzlar arasında neredeyse fark bile yok yani senin benim anlayacağı şey değil bunlar tabii ki aynı marka ürünün kablolusu belki 0.1 daha iyidir ama kim bunun farkına varırki

Son düzenleme:
Demek istediğini anlıyorum ve saygı duyuyorum ancak yaklaşımını doğru bulmuyorum. Herkesin müzikte, oyunda vb. konularda algısı farklıdır senin için fark yoktur benim için vardır. MS değerleri değişmez nettir bu sebeple de ben elinde bir test videosu var mı onu sordum. Gelip "Kanıta gerek var mı" demen bence doğru değil gelip deneyimini aktarabilirsin. Dediğim gibi hocam iyi forumlar.

Teşekkür ederim güzel kaynak.

Yani birçok kullanıcı artık kablosuz kullanıyor ve bu konuya hakimim çünkü yukarıda belirttim birçok mouse kullanıyorum gerçekten akıyor gidiyor öyle gecikme vs. bunlar kalmadı artık ilk başta belirtmem lazımdı direkt konuyu böyle girince sizde beni yanlış anladınız olabilir hocam iyi sosyaller size de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…