Glorious Model D fare takılıyor

Jaster

Hectopat
Glorious Model D kullanıyorum fareyi hızlı çevirince ya da ani hareket yapınca takılıyor, bağlantısı kopuyor.
Farklı portlara taktım aynı problem, çözümü var mıdır?

Glorious Model D kullanıyorum fareyi hızlı çevirince ya da ani hareket yapınca takılıyor, bağlantısı kopuyor.
Farklı portlara taktım aynı problem, çözümü var mıdır?

Hocam bende de aynı sorun vardı. Glorious'a mail attım ve video istediler, çektim gönderdim. Kablosunda sorun olduğunu söylediler bana. Garantisi bitmediği için satın aldığın yere durumu bildir dediler. Aldığım satıcıya mail attım fakat mail kutusu dolu olduğu için irtibat kuramadım. Bir de uğraşmak istemedim Türkiye'deki satıcıları biliyorsun ürün hatalı gelse bile değişim yapmayanlar var. O yüzden Glorious'a geri mail attım satıcının mail kutusunun dolu olduğunu söyledim. Benden adres istediler kablo göndermek için. Adresi verdim fakat Türkiye'ye gönderim yapan anlaşmalı kargo firmalarının olmadığından dolayı gönderemeyeceklerini, eğer ben bir firma bulursam kabloyu onlara teslim edip gönderebileceklerini söylediler veya kendi sitelerinde kullanabileceğim süresiz hediye çeki verebileceklerini söylediler. Bende hediye çekini aldım. Cadılar bayramında ürünleri indirimdeydi, verdikleri çekte 50 dolarlıktı. İndirimden yararlanıp model O ve 2 tane kablo aldım ve yurt dışındaki tanıdığımın evine kargolattım o da Türkiye'ye döndüğünde bana getirdi.

Yani eğer garantisi bitmediyse sitelerinden bize ulaşın kısmından formu doldurarak ulaşabilirsiniz. Kanıt olarak video istiyorlar. Masaüstü arka planını siyah yapın ve videoda hem ekran hem de fare gözüksün. 10-20 saniye hiç durmadan sağ sol yapın o sırada faredeki takılmalar kopmalar gözüksün. En sonda videoyu kapatmadan önce fareye yakın çekim yapıp Glorious olduğunu gösterin. Zaten mailde sizden videoda gösterilmesi gereken şeyleri söylüyor. Sonrasında sizden direkt adres istiyorlar kablo göndereceğiz ne renk istersiniz diye. Türkiye'ye gönderiyor musunuz diye sorun. Onlarda "gönderemiyoruz, isterseniz çek verebiliriz." diyecekler. Benim yaptığım gibi çeki kabul edip ileride sitede indirim olunca veya yurt dışından akrabanızın gelmesine yakın çeki kullanıp sipariş verirsiniz.

Ben, tanıdıklarımın (İngiltere'den) yurt dışından gelmeden 1-1.5 hafta önce sipariş verdim ellerine ulaştı.Umarım garantiniz devam ediyordur.

Bir sorunuz veya gelişme olursa bekliyorum :)

Garantisi var ama yurt dışında tanıdığım yok maalesef, cevabınız için teşekkürler bu arada.

Benim de yoktu ama çekin son kullanma tarihi olmadığı için kabul ettim. Dedim 50 dolarlık çeki belki birine 40 dolara falan satarım veya ileride biri gider gelir onunla getirtirim dedim. Şansıma 2 hafta sonra ablamın arkadaşı geliyormuş o getirdi. Çevrene bir sor yurt dışında tanıdıkları akrabaları olan falan var mı diye illaki biri vardır. Diğer türlü boşuna mouse elinde patlayacak. Kablosu, yedek parçaları falan Türkiye'de satılmıyor çünkü. Umarım birini bulursun, iyi akşamlar :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı