Glorious Model D için skatez önerisi

Azuha

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.

Glorious Model D Wireless için nereden skatez bulurum? Bilen arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.

Teşekkürler.

Orjinali vardır da ben bulamadım diye düşünmüştüm. Ya da başka alternatifler vardır diye. Wraith alacağım gibi gözüküyor şu durumda.

Orjinali vardır da ben bulamadım diye düşünmüştüm. Ya da başka alternatifler vardır diye. Wraith alacağım gibi gözüküyor şu durumda.

Wraith, Türkiye'de alabileceğiniz iyi skatezlerdendir. Glorious'un skatezleri bildiğim kadarıyla çok ince oluyor. Wraith daha uzun ömürlü olur. Tek sıkıntısı Wraith skatezi ne kadar iyi sökmeye çalışırsan çalış, yapışkan skateze çok iyi yapışmadığı için farenin üzerinde kalıyor veya kopuyor. Bir kez taktıktan sonra çıkarmamanız gerek.

Wraith, Türkiye'de alabileceğiniz iyi skatezlerdendir. Glorious'un skatezleri bildiğim kadarıyla çok ince oluyor. Wraith daha uzun ömürlü olur. Tek sıkıntısı Wraith skatezi ne kadar iyi sökmeye çalışırsan çalış, yapışkan skateze çok iyi yapışmadığı için farenin üzerinde kalıyor veya kopuyor. Bir kez taktıktan sonra çıkarmamanız gerek.
E o zaman Wraith de bittiği zaman(artık ne zaman biterse) onu değiştireceğimiz zaman ne yapacağız ?

E o zaman Wraith de bittiği zaman(artık ne zaman biterse) onu değiştireceğimiz zaman ne yapacağız?

O zaman çıkaracaksın tabii. Demek istediğimi yanlış anladın. Skatezi çıkarırken çöp olduğunu söylemek istedim. Çıkarırken bozuluyor, tekrar takamıyorsun. Değiştireceğin zaman çıkarırsın tabii ki.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı