İçinden ekstra çıkıyordu. Çıkmıyorsa Wraith'den alınabilir. O kadar iyi değil ama.Merhaba arkadaşlar.
Glorious Model D Wireless için nereden skatez bulurum? Bilen arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.
Teşekkürler.
Ben de Wraith'i bulabildim kendi araştırmam da. Orjinale kıyasla hiç mi iş görmez acaba ? Bir de başka alternatif var mı ülke içi ?İçinden ekstra çıkıyordu. Çıkmıyorsa Wraith'den alınabilir. O kadar iyi değil ama.
İş görür.Ben de Wraith'i bulabildim kendi araştırmam da. Orjinale kıyasla hiç mi iş görmez acaba ? Bir de başka alternatif var mı ülke içi ?
Orjinali vardır da ben bulamadım diye düşünmüştüm. Ya da başka alternatifler vardır diye. Wraith alacağım gibi gözüküyor şu durumda.
E o zaman Wraith de bittiği zaman(artık ne zaman biterse) onu değiştireceğimiz zaman ne yapacağız ?Wraith, Türkiye'de alabileceğiniz iyi skatezlerdendir. Glorious'un skatezleri bildiğim kadarıyla çok ince oluyor. Wraith daha uzun ömürlü olur. Tek sıkıntısı Wraith skatezi ne kadar iyi sökmeye çalışırsan çalış, yapışkan skateze çok iyi yapışmadığı için farenin üzerinde kalıyor veya kopuyor. Bir kez taktıktan sonra çıkarmamanız gerek.
E o zaman Wraith de bittiği zaman(artık ne zaman biterse) onu değiştireceğimiz zaman ne yapacağız?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.