Glorious Model D kablolu vs DeathAdder V2 X HyperSpeed

T4rİCK

Centipat
Daha fazla  
Hocam selam mouse alacağım ama kararsız kaldım.

Glorious Model D kablolu mu yoksa Razer DeathAdder V2 X HyperSpeed mi alayım kararsız kaldım. Yardımcı olur musunuz? Hem oyun hem tasarım programı için...

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam selam mouse alacağım ama kararsız kaldım.

Glorious Model D kablolu mu yoksa Razer DeathAdder V2 X HyperSpeed mi alayım kararsız kaldım. Yardımcı olur musunuz? Hem oyun hem tasarım programı için...

DeathAdder V2 X HyperSpeed'i ben kullanıyorum, sol tuştaki iki küçük tuşun pimi direkt altında değil, biraz o tuşun içinde, alışana kadar o iki tuşu tetikliyorsunuz ama 3-4 güne alışırsınız. Ayrıca inanılmaz ergonomik el ağrıtmıyor kablosuz olması ve 2.4GHz'te HyperSpeed teknolojisi aradaki farkı kablolu ile fark edilmeyecek derecede kısıyor. Glorious Model D de ise hava boşlukları el terlemesini önlüyor. Azıcık ağır ele oturur mouse için Razer daha hafif minik bir mouse için Glorious. Bu arada eliniz büyükse model D bayağı küçük kalır DeathAdder'da azıcık küçük kalabilir.

Yardımınız için teşekkürler hocam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…