Glorious Model D siparişi verdim

kashmar122

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Zowie EC-2B ve Zowie S2 kullanım deneylerim biraz hayal kırıklığıyla sonuçlandı. Maalesef beni bu mouselar tatmin etmedi. EC-2B serisi bileğimi ağrıtıyordu. S2 serisi hafif ama elim resmen mouse pada yapışık oynuyordum. Yani diğer serileri denemeye bile gerek yoktu. Logitech ve SteelSeries'ya da Razer gibi markaları araştırdım. kimisinde kronik hatalar olduğunu gördüm kimisi de bana göre değildi açıkçası. Bende uzunca bir araştırma yaptım ergonomi ve hafiflik açısından Glorious Model D'yi almaya karar verdim ve N11'den sipariş verdim. Fiyatı kimisine göre pahalı kimisine normal gelebilir. Bu mouse kullanan var mı? Yorum yaparsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ağırlıklı olarak Deathadder, Mamba, G403 gibi ergonomik fareleri kullanmış biri olarak gayet memnunum. Hafifliği, donanımı (kablo, buton, malzeme, fare ayakları vb. ) gayet başarılı. Sizin de memnun olacağınızı tahmin ediyorum. Boyut olarak EC1 ve EC2 arasında Deathadder'dan ise fare eni biraz daha dar.

Ağırlıklı olarak Deathadder, Mamba, G403 gibi ergonomik fareleri kullanmış biri olarak gayet memnunum. Hafifliği, donanımı (kablo, buton, malzeme, fare ayakları vb. ) gayet başarılı. Sizin de memnun olacağınızı tahmin ediyorum. Boyut olarak EC1 ve EC2 arasında Deathadder'dan ise fare eni biraz daha dar.
Yorumunuz için teşekkür ederim. Siz de bu modeli mi kullanıyorsunuz ? Siz ne zamandır kullanıyorsunuz? Herhangi bir arızası yoktur umarım. Bu D serisi yeni çıkmış yenilemişler diye duydum.

Glorious Model O kullanan birisi olarak son derece memnunum, almadan önce gerek bu forumdan gerek video izlemek suretiyle oldukça uzun süre araştırma yapmıştım, Razer Viper ve Model O arasında kalmıştım, o sıralarda QP'de viper henüz stoklara girmediği için bende beklemekten sıkılıp Model O aldım, 5-6 aydır kullanıyorum, son derece hafif, kablolu olmasına rağmen kablosuz hissiyat veriyor, skatezleri bir harika, sensör kalitesi zaten tartışılmaz en iyilerden.
Sizin almış olduğunuz Model D'nin de Model O'dan eksik kalır yönünün olacağını sanmıyorum, elinize oturacağını düşünüyorsanız, mouse dan kaynaklı sorun olacağını zannetmiyorum. Hayırlı olsun.

Yorumunuz içim teşekkür ederim. Aracı mağaza QP ve zaten başka mağazalarda yok. Kablo sorunu filan yaşadınız mı? Sizde yeni partilerden almış olmalısınız.

Kesinlikle hiç bir sorun yaşamadım, ne kablo ile ilgili, ne de mouse ile ilgili. 5-6 ay kadar önce almıştım, eski parti mi yeni parti mi tam bilmiyorum açıkçası.

Kesinlikle hiç bir sorun yaşamadım, ne kablo ile ilgili, ne de mouse ile ilgili. 5-6 ay kadar önce almıştım, eski parti mi yeni parti mi tam bilmiyorum açıkçası.
EC-2B elime çok güzel oturmuştu aslında ama 90 gram benim bileğimi ağrıtıyordu. Açıkçası bana ağır geliyordu. Hiç sorun yaşamamanız gayet güzel birşey. Bende inşallah memnun kalırım.

Yorumunuz için teşekkür ederim. Siz de bu modeli mi kullanıyorsunuz ? Siz ne zamandır kullanıyorsunuz? Herhangi bir arızası yoktur umarım. Bu D serisi yeni çıkmış yenilemişler diye duydum.

D serisi donanım olarak diğer modeller ile tamamen aynı. Yenilenen sadece kablosu. Ascended cord diye adlandırılıyor. Bir önceki kabloya nazaran daha ince çok az daha kalın ama yine aynı esneklikte.
Ben çok memnunum beyaz versiyonu tavsiye ederim. Yalnız zamanla sararır mı emin değilim. Bekleyip göreceğiz artık.

D serisi donanım olarak diğer modeller ile tamamen aynı. Yenilenen sadece kablosu. Ascended cord diye adlandırılıyor. Bir önceki kabloya nazaran daha ince çok az daha kalın ama yine aynı esneklikte.
Ben çok memnunum beyaz versiyonu tavsiye ederim. Yalnız zamanla sararır mı emin değilim. Bekleyip göreceğiz artık.
Teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı