Glorious Model D siparişi verdim

Zowie ec-2b ve Zowie S2 kullanım deneylerim biraz hayal kırıklığıyla sonuçlandı. Maalesef beni bu mouselar tatmin etmedi. Ec-2b serisi bileğimi ağrıtıyordu. S2 serisi hafif ama elim resmen mousepada yapışık oynuyordum. Yani diğer serileri denemeye bile gerek yoktu. Logitech ve SteelSeries'ya da Razer gibi markaları araştırdım. kimisinde kronik hatalar olduğunu gördüm kimisi de bana göre değildi açıkçası. Bende uzunca bir araştırma yaptım ergonomi ve hafiflik açısından gloriorus model D'yi almaya karar verdim ve N11'den sipariş verdim. Fiyatı kimisine göre pahalı kimisine normal gelebilir. Bu mouse kullanan var mı? Yorum yaparsanız sevinirim.

Bende kullanıyorum ergonomik ve rahat fakat bir şey sormak istiyorum benim faremde sol tık üzerine sert basınca nasıl anlatsam sağ tıka göre böyle daha gıcır ede ede basıyor sende öyle bir şey oldumu bakabilir misin?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı