Akenas Hectopat Katılım 23 Mayıs 2022 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2025 #1 Selam arkadaşlar, yakın zamanda kendime bir mouse almayı düşünüyorum fakat bu iki seçenek arasında kararsız kaldım. Bilgili ve ilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Model D =Glorious Model D Kablolu Mat Beyaz Rgb Oyuncu Mouse 69gr Fiyatı, Yorumları - Trendyol Attack Shark X3=Attack Shark X3 SUPERLIGHT KABLOSUZ OYUNCU MOUSE PAW3395 (GRIP TAPE HEDİYELİ) Fiyatı, Yorumları - Trendyol Son düzenleyen: Moderatör: 26 Ocak 2025
Selam arkadaşlar, yakın zamanda kendime bir mouse almayı düşünüyorum fakat bu iki seçenek arasında kararsız kaldım. Bilgili ve ilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Model D =Glorious Model D Kablolu Mat Beyaz Rgb Oyuncu Mouse 69gr Fiyatı, Yorumları - Trendyol Attack Shark X3=Attack Shark X3 SUPERLIGHT KABLOSUZ OYUNCU MOUSE PAW3395 (GRIP TAPE HEDİYELİ) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.386 Makaleler 3 Çözümler 20 26 Ocak 2025 #2 El boyutun ve mouse tutuş şeklin nedir?
AMr.TalhaA Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 1.383 Çözümler 6 26 Ocak 2025 #3 Kesinlikle glorious.
Akenas Hectopat Katılım 23 Mayıs 2022 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2025 #4 belirsizz dedi: El boyutun ve mouse tutuş şeklin nedir? Genişletmek için tıkla... claw şeklinde tutuyorum genelde Akenas dedi: claw şeklinde tutuyorum genelde Genişletmek için tıkla... el boyutu bilmiyorum tam olarak ama ortalama bi el boyu diyelim ne büyük ne küçük AMr.TalhaA dedi: Kesinlikle glorious. Genişletmek için tıkla... sağolun hocam
belirsizz dedi: El boyutun ve mouse tutuş şeklin nedir? Genişletmek için tıkla... claw şeklinde tutuyorum genelde Akenas dedi: claw şeklinde tutuyorum genelde Genişletmek için tıkla... el boyutu bilmiyorum tam olarak ama ortalama bi el boyu diyelim ne büyük ne küçük AMr.TalhaA dedi: Kesinlikle glorious. Genişletmek için tıkla... sağolun hocam
AMr.TalhaA Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 1.383 Çözümler 6 26 Ocak 2025 #5 Akenas dedi: Sağ olun hocam. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. O kadar mouse değiştikten sonra Glorious mouse beni mutlu etti o yüzden bu tarz konularda hep Glorious'u desteklerim.
Akenas dedi: Sağ olun hocam. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. O kadar mouse değiştikten sonra Glorious mouse beni mutlu etti o yüzden bu tarz konularda hep Glorious'u desteklerim.
Akenas Hectopat Katılım 23 Mayıs 2022 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2025 #6 AMr.TalhaA dedi: Rica ederim. O kadar mouse değiştikten sonra Glorious mouse beni mutlu etti o yüzden bu tarz konularda hep Glorious'u desteklerim. Genişletmek için tıkla... siz hangi modelini kullanıyorsunuz acaba?
AMr.TalhaA dedi: Rica ederim. O kadar mouse değiştikten sonra Glorious mouse beni mutlu etti o yüzden bu tarz konularda hep Glorious'u desteklerim. Genişletmek için tıkla... siz hangi modelini kullanıyorsunuz acaba?
AMr.TalhaA Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 1.383 Çözümler 6 26 Ocak 2025 #7 Akenas dedi: Siz hangi modelini kullanıyorsunuz acaba? Genişletmek için tıkla... Sizin attığınızın Wireless modelini kullanıyorum.
Akenas dedi: Siz hangi modelini kullanıyorsunuz acaba? Genişletmek için tıkla... Sizin attığınızın Wireless modelini kullanıyorum.
Shinsoo Centipat Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 3.634 Çözümler 7 Yer Shinsoo Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2025 #8 Model D. X3'ün qc ve mcu sorunu var diye biliyorum.
Akenas Hectopat Katılım 23 Mayıs 2022 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2025 #9 Shinsoo dedi: Model D. X3'ün qc ve mcu sorunu var diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... ne anlama geldiklerini bilmiyorum ama teşekkürler
Shinsoo dedi: Model D. X3'ün qc ve mcu sorunu var diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... ne anlama geldiklerini bilmiyorum ama teşekkürler
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.386 Makaleler 3 Çözümler 20 26 Ocak 2025 #10 Furylevel Z1 alınabilir.