FieldS0 Decapat Katılım 25 Ocak 2023 Mesajlar 47 7 Nisan 2025 #1 Glorious Model D ve SteelSeries Prime+ Plus arasında kaldım. Ya da bu fiyat civarında öneriniz varsa nedir?
Glorious Model D ve SteelSeries Prime+ Plus arasında kaldım. Ya da bu fiyat civarında öneriniz varsa nedir?
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 7.750 Makaleler 2 Çözümler 36 7 Nisan 2025 #2 FieldS0 dedi: Glorious Model D ve SteelSeries Prime+ Plus arasında kaldım. Ya da bu fiyat civarında öneriniz varsa nedir? Genişletmek için tıkla... Bütçe artmazsa SS Prime, 1500'e falan çıkmanı tavsiye ederim. Kablosuz daha güzel Mouse'lar var.
FieldS0 dedi: Glorious Model D ve SteelSeries Prime+ Plus arasında kaldım. Ya da bu fiyat civarında öneriniz varsa nedir? Genişletmek için tıkla... Bütçe artmazsa SS Prime, 1500'e falan çıkmanı tavsiye ederim. Kablosuz daha güzel Mouse'lar var.
2kspex Hectopat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 38 7 Nisan 2025 #3 Model D kullanıyorum memnunum 3 sene olacak skatezleri hala taş gibi.
FieldS0 Decapat Katılım 25 Ocak 2023 Mesajlar 47 7 Nisan 2025 #4 Deiinzz dedi: Bütçe artmazsa SS Prime, 1500'e falan çıkmanı tavsiye ederim. Kablosuz daha güzel Mouse'lar var. Genişletmek için tıkla... ne var kablosuz 2kspex dedi: Model D kullanıyorum memnunum 3 sene olacak skatezleri hala taş gibi. Genişletmek için tıkla... Delikli olması rahatsız eder mi
Deiinzz dedi: Bütçe artmazsa SS Prime, 1500'e falan çıkmanı tavsiye ederim. Kablosuz daha güzel Mouse'lar var. Genişletmek için tıkla... ne var kablosuz 2kspex dedi: Model D kullanıyorum memnunum 3 sene olacak skatezleri hala taş gibi. Genişletmek için tıkla... Delikli olması rahatsız eder mi
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 7.750 Makaleler 2 Çözümler 36 7 Nisan 2025 #5 FieldS0 dedi: Ne var kablosuz. Genişletmek için tıkla... Parolapara cashbacki ve İyzico cashbacki ile 1300 TL. MCHOSE A5 Ultra 8K Hz Rose Red Kablosuz Gaming Mouse (MC-A5-11S)
FieldS0 dedi: Ne var kablosuz. Genişletmek için tıkla... Parolapara cashbacki ve İyzico cashbacki ile 1300 TL. MCHOSE A5 Ultra 8K Hz Rose Red Kablosuz Gaming Mouse (MC-A5-11S)
FieldS0 Decapat Katılım 25 Ocak 2023 Mesajlar 47 7 Nisan 2025 #6 Deiinzz dedi: Parolapara cashbacki ve İyzico cashbacki ile 1300 TL. MCHOSE A5 Ultra 8K Hz Rose Red Kablosuz Gaming Mouse (MC-A5-11S) Genişletmek için tıkla... 1300'e iyimiş Parolapara ilk defa duydum.
Deiinzz dedi: Parolapara cashbacki ve İyzico cashbacki ile 1300 TL. MCHOSE A5 Ultra 8K Hz Rose Red Kablosuz Gaming Mouse (MC-A5-11S) Genişletmek için tıkla... 1300'e iyimiş Parolapara ilk defa duydum.
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.307 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2025 #7 FieldS0 dedi: 1300'e iyimiş Parolapara ilk defa duydum. Genişletmek için tıkla... Şu an kullanıyorum, sorun varsa alabilirim.
FieldS0 dedi: 1300'e iyimiş Parolapara ilk defa duydum. Genişletmek için tıkla... Şu an kullanıyorum, sorun varsa alabilirim.
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 7.750 Makaleler 2 Çözümler 36 7 Nisan 2025 #8 FieldS0 dedi: 1300'e iyimiş Parolapara ilk defa duydum. Genişletmek için tıkla... Bu mesajda nasıl yapılacağı anlatılıyor, klavye olması aklını karıştırmasın işlem aynı sadece sen fareye uygulayacaksın. Elektronik: MCHOSE Ace 60 Pro Parolapara ve İyzico ile 1400 TL
FieldS0 dedi: 1300'e iyimiş Parolapara ilk defa duydum. Genişletmek için tıkla... Bu mesajda nasıl yapılacağı anlatılıyor, klavye olması aklını karıştırmasın işlem aynı sadece sen fareye uygulayacaksın. Elektronik: MCHOSE Ace 60 Pro Parolapara ve İyzico ile 1400 TL
FieldS0 Decapat Katılım 25 Ocak 2023 Mesajlar 47 7 Nisan 2025 #9 ubiiyy dedi: Şu an kullanıyorum, sorun varsa alabilirim. Genişletmek için tıkla... Rengi rose Redmi. Deiinzz dedi: Bu mesajda nasıl yapılacağı anlatılıyor, klavye olması aklını karıştırmasın işlem aynı sadece sen fareye uygulayacaksın. Elektronik: MCHOSE Ace 60 Pro Parolapara ve İyzico ile 1400 TL Genişletmek için tıkla... Sağ olasın hocam.
ubiiyy dedi: Şu an kullanıyorum, sorun varsa alabilirim. Genişletmek için tıkla... Rengi rose Redmi. Deiinzz dedi: Bu mesajda nasıl yapılacağı anlatılıyor, klavye olması aklını karıştırmasın işlem aynı sadece sen fareye uygulayacaksın. Elektronik: MCHOSE Ace 60 Pro Parolapara ve İyzico ile 1400 TL Genişletmek için tıkla... Sağ olasın hocam.
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.307 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2025 #10 FieldS0 dedi: Rengi rose Redmi. Sağ olasın hocam. Genişletmek için tıkla... Pembe değil ama pembeye yakın bir rengi var, bana batmıyor aslında hoşuma gitti .
FieldS0 dedi: Rengi rose Redmi. Sağ olasın hocam. Genişletmek için tıkla... Pembe değil ama pembeye yakın bir rengi var, bana batmıyor aslında hoşuma gitti .