FieldS0 Decapat Katılım 25 Ocak 2023 Mesajlar 47 7 Nisan 2025 #11 ubiiyy dedi: Pembe değil ama pembeye yakın bir rengi var, bana batmıyor aslında hoşuma gitti . Genişletmek için tıkla... O zaman fiyatına göre iyi.
ubiiyy dedi: Pembe değil ama pembeye yakın bir rengi var, bana batmıyor aslında hoşuma gitti . Genişletmek için tıkla... O zaman fiyatına göre iyi.
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 8.894 Makaleler 3 Çözümler 42 7 Nisan 2025 #12 FieldS0 dedi: O zaman fiyatına göre iyi. Genişletmek için tıkla... İndirimsiz fiyatına bile değecek bir mouse 1300 TL'ye çok ucuz.
FieldS0 dedi: O zaman fiyatına göre iyi. Genişletmek için tıkla... İndirimsiz fiyatına bile değecek bir mouse 1300 TL'ye çok ucuz.
FieldS0 Decapat Katılım 25 Ocak 2023 Mesajlar 47 7 Nisan 2025 #13 Deiinzz dedi: İndirimsiz fiyatına bile değecek bir mouse 1300 TL'ye çok ucuz. Genişletmek için tıkla... Kablosuz olması da iyi.
Deiinzz dedi: İndirimsiz fiyatına bile değecek bir mouse 1300 TL'ye çok ucuz. Genişletmek için tıkla... Kablosuz olması da iyi.
2kspex Hectopat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 38 7 Nisan 2025 #14 FieldS0 dedi: Ne var kablosuz. Delikli olması rahatsız eder mi? Genişletmek için tıkla... Hayır o deliklerini hissetmiyorsun zaten onlar daha hafif olması için ve rahatsız etmesi yerine aksine daha rahat ve terletmiyor bir hava akışı olduğu için.
FieldS0 dedi: Ne var kablosuz. Delikli olması rahatsız eder mi? Genişletmek için tıkla... Hayır o deliklerini hissetmiyorsun zaten onlar daha hafif olması için ve rahatsız etmesi yerine aksine daha rahat ve terletmiyor bir hava akışı olduğu için.
FieldS0 Decapat Katılım 25 Ocak 2023 Mesajlar 47 7 Nisan 2025 #15 Deiinzz dedi: Bu mesajda nasıl yapılacağı anlatılıyor, klavye olması aklını karıştırmasın işlem aynı sadece sen fareye uygulayacaksın. Elektronik: MCHOSE Ace 60 Pro Parolapara ve İyzico ile 1400 TL Genişletmek için tıkla... 17 yaşında olduğum için Parolapara hesabı açamıyorum
Deiinzz dedi: Bu mesajda nasıl yapılacağı anlatılıyor, klavye olması aklını karıştırmasın işlem aynı sadece sen fareye uygulayacaksın. Elektronik: MCHOSE Ace 60 Pro Parolapara ve İyzico ile 1400 TL Genişletmek için tıkla... 17 yaşında olduğum için Parolapara hesabı açamıyorum
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 8.894 Makaleler 3 Çözümler 42 7 Nisan 2025 #16 FieldS0 dedi: 17 yaşında olduğum için Parolapara hesabı açamıyorum Genişletmek için tıkla... Ailenden birinin üzerine aç, bende dahil bir sürü kişi öyle yaptı.
FieldS0 dedi: 17 yaşında olduğum için Parolapara hesabı açamıyorum Genişletmek için tıkla... Ailenden birinin üzerine aç, bende dahil bir sürü kişi öyle yaptı.