Glorious Model D Wireless alınır mı?

Model O optik olarak mükkemmel bir fare. Işık açılmadığı sürece şarj süresi gayet başarılı. Yalnız tuşları sert. Uzun kullanımda tıklaması parmakları yorabiliyor. MMO oyunları ve ofis programlarını kullanmak için bana göre rahatsız diyebilirim. Model D'de aynı yapıya sahip. Çok bir şey fark edeceğini sanmam. Model O'nun Tıklama hissiyatı (gıcırtılı) ve sertliği hoşuma gitmemişti. Geri kalan konularda gerçekten çok iyiydi.

Yapı olarak elinize uygun olanı seçin. Model D, Model O'ya göre daha geniş bir yapıya sahip. Ele daha iyi oturabilir. Model O alçak olduğu için biraz rahatsızlık verebiliyordu.

Kablosuz fareler arasında alınabilecek en iyi farelerden ikisi de. Öneririm. Amazon TR üzerinden alabilirseniz iyi olur. 1 ay içinde iade hakkı olduğu için beğenmezseniz iade edersiniz.

Glorious Model D Wireless BAMF Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bunu almayı düşünüyorum. İyi midir sizce? YouTube'da baktım hepsi kablolu inceleme yapmış. Kablosuz incelemelerin de coğu yabancı. Sizce alınır mı?
Alınır, güzel bir fare. Model O Wireless'ta olan problemler giderildi. Birde Xlite bakmanızı öneririm.

Alınır, güzel bir fare. Model O Wireless'ta olan problemler giderildi. Birde Xlite bakmanızı öneririm.

Glorious Model O Kablosuz Optik Oyuncu Mouse Fiyatları ve Özellikleri burada uygun sayılabilecek bir fiyata buldum lakin sorunları giderilmiş olan model bu mu bilmiyorum . Model D 150 tl daha fazla . Beyaz mouse istediğim için elimde bulunan Aerox 3 Wireless Mouse' u sattım .

Glorious Model O Kablosuz Optik Oyuncu Mouse Fiyatları ve Özellikleri burada uygun sayılabilecek bir fiyata buldum lakin sorunları giderilmiş olan model bu mu bilmiyorum . Model D 150 tl daha fazla . Beyaz mouse istediğim için elimde bulunan Aerox 3 Wireless Mouse' u sattım .
Model O Wireless'ın yapı kalitesi düşüktü, switchleri kötüydü. Sonradan Model D Wireless'ta bu sorunları hallettiler. Model O Wireless alınabilir yine de.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı