VaneSca Decapat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2021 #1 Glorious model mouselerde hangisi daha iyi ya da hepsi ayni mi bir de hava akışları iyi mi? Ya da o fiyata daha kaliteli bir mouse alabilir miyim? Wireless olmasi onemli değil delikli ve hava akışı iyi olması yeterli. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Mayıs 2021
Glorious model mouselerde hangisi daha iyi ya da hepsi ayni mi bir de hava akışları iyi mi? Ya da o fiyata daha kaliteli bir mouse alabilir miyim? Wireless olmasi onemli değil delikli ve hava akışı iyi olması yeterli.
EnderTR52 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 3.105 Makaleler 2 26 Mart 2021 #2 Mouse ile hava akışı arasındaki ilişkiyi çözemedim. Anlayan biri açıklayabilir mi?
Ardaaa11 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 7.610 Çözümler 6 Yer Mordor 26 Mart 2021 #3 Hava akışı nedir hocam, kasa mı bu
M mr23dg23 Picopat Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 144 26 Mart 2021 #4 EnderTR52 dedi: Mouse ile hava akışı arasındaki ilişkiyi çözemedim. Anlayan biri açıklayabilir mi? Genişletmek için tıkla... Ardaaa11 dedi: Hava akışı nedir hocam, kasa mı bu Genişletmek için tıkla... Delikli mouselerin altından hava geliyor galiba onu kastetmiş galiba konu sahibi.
EnderTR52 dedi: Mouse ile hava akışı arasındaki ilişkiyi çözemedim. Anlayan biri açıklayabilir mi? Genişletmek için tıkla... Ardaaa11 dedi: Hava akışı nedir hocam, kasa mı bu Genişletmek için tıkla... Delikli mouselerin altından hava geliyor galiba onu kastetmiş galiba konu sahibi.
chon Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2015 Mesajlar 1.169 Çözümler 3 Yer Milky Way 26 Mart 2021 #5 Nöbetçi "Hava akışı kötü" yorumu birazdan gelir.
VaneSca Decapat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2021 #6 EnderTR52 dedi: Mouse ile hava akışı arasındaki ilişkiyi çözemedim. Anlayan biri açıklayabilir mi? Genişletmek için tıkla... Delikli mouselerde hava akışı var terletme yapmiyor. Ardaaa11 dedi: Hava akışı nedir hocam, kasa mı bu Genişletmek için tıkla... Delikli mouselerde hava akişı var terletme yapmıyor 'diye biliyorum'.
EnderTR52 dedi: Mouse ile hava akışı arasındaki ilişkiyi çözemedim. Anlayan biri açıklayabilir mi? Genişletmek için tıkla... Delikli mouselerde hava akışı var terletme yapmiyor. Ardaaa11 dedi: Hava akışı nedir hocam, kasa mı bu Genişletmek için tıkla... Delikli mouselerde hava akişı var terletme yapmıyor 'diye biliyorum'.
AirJET Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2016 Mesajlar 5.343 Çözümler 7 26 Mart 2021 #7 VaneSca dedi: Delikli mouselerde hava akışı var terletme yapmiyor. Delikli mouselerde hava akişı var terletme yapmıyor 'diye biliyorum'. Genişletmek için tıkla... Alakası yok terleme olayı tamamen seninle alakalı hatta delikli olanlar terinden dolayı bozulma olasılığı taşıyor.
VaneSca dedi: Delikli mouselerde hava akışı var terletme yapmiyor. Delikli mouselerde hava akişı var terletme yapmıyor 'diye biliyorum'. Genişletmek için tıkla... Alakası yok terleme olayı tamamen seninle alakalı hatta delikli olanlar terinden dolayı bozulma olasılığı taşıyor.