iamDeniz Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 369 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri i5-12400F RTX 4060 16 GB RAM 180 Hz MSİ Monitör Cinsiyet Diğer Meslek Melancholia 17 Temmuz 2024 #1 Glorious Model D almayı düşünüyorum. Daha iyi öneriniz varsa söyleyebilirsiniz. Çok pahalı olmasın ama asıl sorum faredeki delikler rahatsız eder mi? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Temmuz 2024
Glorious Model D almayı düşünüyorum. Daha iyi öneriniz varsa söyleyebilirsiniz. Çok pahalı olmasın ama asıl sorum faredeki delikler rahatsız eder mi?
P pawEn Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 10.082 Çözümler 7 Yer Plant Dingolfing, Almanya 17 Temmuz 2024 #2 Hayır düz yüzeymiş gibi hissettiriyor. Hicbir sey fark etmiyorsunuz alisinca.
Cheese Wizzard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 3.754 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2024 #3 Kişiden kişiye değişir, beni çok rahatsız ediyor ama arkadaşlarım çok mutlu, tutuş şeklin ile alakası da var, vatan veya MediaMarkt varsa orada dene bence.
Kişiden kişiye değişir, beni çok rahatsız ediyor ama arkadaşlarım çok mutlu, tutuş şeklin ile alakası da var, vatan veya MediaMarkt varsa orada dene bence.
Servy0 Decapat Katılım 15 Temmuz 2023 Mesajlar 151 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Temmuz 2024 #4 Hayır rahatsız etmiyor aynı mouse şu an elimde o delikler sanki delik değilmiş düz yüzeymiş gibi hissettiriyor.
Hayır rahatsız etmiyor aynı mouse şu an elimde o delikler sanki delik değilmiş düz yüzeymiş gibi hissettiriyor.