İ İsmetEge Decapat Katılım 9 Ekim 2022 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2025 #1 Merhaba fiyat performans oyuncu Mouse arıyorum bu ürün nasıldır sizce farklı önerileriniz varsa memnun olurum beyaz olursa sevinirim. Glorious Model I GLO-MS-I-MW 19000 DPI 9 Tuş RGB Optik Mat Beyaz Kablolu Gaming (Oyuncu) Mouse - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com
Merhaba fiyat performans oyuncu Mouse arıyorum bu ürün nasıldır sizce farklı önerileriniz varsa memnun olurum beyaz olursa sevinirim. Glorious Model I GLO-MS-I-MW 19000 DPI 9 Tuş RGB Optik Mat Beyaz Kablolu Gaming (Oyuncu) Mouse - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com
8 849721 Centipat Katılım 23 Ekim 2024 Mesajlar 1.699 Makaleler 4 Çözümler 13 22 Şubat 2025 #2 İsmetEge dedi: Merhaba fiyat performans oyuncu Mouse arıyorum bu ürün nasıldır sizce farklı önerileriniz varsa memnun olurum beyaz olursa sevinirim. Glorious Model I GLO-MS-I-MW 19000 DPI 9 Tuş RGB Optik Mat Beyaz Kablolu Gaming (Oyuncu) Mouse - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Genişletmek için tıkla... Sahibiyim. Güzel mouse ama firmware sıkıntılı biraz. Onun dışında alınır.
İsmetEge dedi: Merhaba fiyat performans oyuncu Mouse arıyorum bu ürün nasıldır sizce farklı önerileriniz varsa memnun olurum beyaz olursa sevinirim. Glorious Model I GLO-MS-I-MW 19000 DPI 9 Tuş RGB Optik Mat Beyaz Kablolu Gaming (Oyuncu) Mouse - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Genişletmek için tıkla... Sahibiyim. Güzel mouse ama firmware sıkıntılı biraz. Onun dışında alınır.
İ İsmetEge Decapat Katılım 9 Ekim 2022 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2025 #3 849721 dedi: Sahibiyim. Güzel mouse ama firmware sıkıntılı biraz. Onun dışında alınır. Genişletmek için tıkla... Hocam firmware nedir beni bir aydınlatır mısın sıkıntılı olsa dezavantajı ne olur.
849721 dedi: Sahibiyim. Güzel mouse ama firmware sıkıntılı biraz. Onun dışında alınır. Genişletmek için tıkla... Hocam firmware nedir beni bir aydınlatır mısın sıkıntılı olsa dezavantajı ne olur.
8 849721 Centipat Katılım 23 Ekim 2024 Mesajlar 1.699 Makaleler 4 Çözümler 13 22 Şubat 2025 #4 İsmetEge dedi: Hocam firmware nedir beni bir aydınlatır mısın sıkıntılı olsa dezavantajı ne olur. Genişletmek için tıkla... Yazılımı yani. DPI, RGB, Polling Rate yönettiğiniz yer. Sıkıntısı sizi etkilemezde biraz can sıkar.
İsmetEge dedi: Hocam firmware nedir beni bir aydınlatır mısın sıkıntılı olsa dezavantajı ne olur. Genişletmek için tıkla... Yazılımı yani. DPI, RGB, Polling Rate yönettiğiniz yer. Sıkıntısı sizi etkilemezde biraz can sıkar.