aiwex Femtopat Katılım 22 Ekim 2024 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2025 #1 Otomatik tıklama makrosu yapmaya çalışıyom mouse atıyorum ama çalışmıyor. Harf makrosu yapınca çalışıyor. Otomatik tıklama çalışmıyor. Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (23).png 91,3 KB · Görüntüleme: 51
Otomatik tıklama makrosu yapmaya çalışıyom mouse atıyorum ama çalışmıyor. Harf makrosu yapınca çalışıyor. Otomatik tıklama çalışmıyor.
TolgaYücel Centipat Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2025 #2 aiwex dedi: Otomatik tıklama makrosu yapmaya çalışıyom mouse atıyorum ama çalışmıyor. Harf makrosu yapınca çalışıyor. Otomatik tıklama çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Kanka yapabildin mi?
aiwex dedi: Otomatik tıklama makrosu yapmaya çalışıyom mouse atıyorum ama çalışmıyor. Harf makrosu yapınca çalışıyor. Otomatik tıklama çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Kanka yapabildin mi?
aiwex Femtopat Katılım 22 Ekim 2024 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2025 #3 TolgaYücel dedi: Kanka yapabildin mi? Genişletmek için tıkla... Yapamadım