Glorious model I mi Logitech G502 Hero mu?

Bütçe
1300 TL

dieoly

Femtopat
Daha fazla  
Şu an kullandığım mouse HyperX PulseFire Haste fakat aldığıma gercekten çok pişman oldum 2 ay içinde click'leri bozuldu ve satıcı bunun iade veya değişim icin geçerli olmadığını söyledi.
O kabus gibi bir fareden sonra şimdi bu iki mouse arasında kaldım. Palm şekilde tutuyorum ve genellikle FPS türü oyunlar oynuyorum. Benim için önemli olan click'lerinin sorun çıkarmaması.

Son düzenleyen: Moderatör:
satıcı sizi düpedüz kandırmış hocam öncelikle. 6502 sayılı tüketicinin korunması hakkındaki kanundan yola çıkarak hakkınızı savunun.
Onun dışında iki farede palm için gayet uygun ikiside en az bir kaç yıl sorun çıkartmaz merak etmeyin içiniz rahat olsun.
Biri diğerine göre nerdeyse 2 kat daha fazla ağır bunu kendinize göre göz önünde bulundurarak seçim yaparsanız sizin için daha iyi olur.

Glorius Model O kullanıyorum ben çok memnunum 6 aydan fazla oldu yanlışım yoksa. Logitech ekipmanların güven verdiğini düşünmüyorum.

Model O yu ben 2 yila kullandim ve çift tiklamaya basladi en sonunda. Icinde Omron 20M Switch'ler vardi. Onun disinda tas gibi mouse.
Logitech ise G300s ve G105 modellerini 7 yil kullandim en sonunda mouse bozuldu.
Bu konuda size katilmiyorum maalesef

Model O yu ben 2 yila kullandim ve çift tiklamaya basladi en sonunda. Icinde Omron 20M Switch'ler vardi. Onun disinda tas gibi mouse.
Logitech ise G300s ve G105 modellerini 7 yil kullandim en sonunda mouse bozuldu.
Bu konuda size katilmiyorum maalesef
Bende de g300s kullandım 2 yıl kadar ondan sonra sensörleri bozulmaya başladı o yüzden söyledim hocam ama 7 yıl kadar gidiyorsa ben kötü kullanmışım.

200 TL daha koyabilirseniz Endgame Gear XM2we alabilirsiniz bende yeni kullanmaya başladım Click'leri sağlam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı