Glorious model I sürekli temassızlık yapıyor

17kHerze

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, faremi alalı 8-9 ay oluyor. Sol klik takılı kalma sorunu yaşadım bu da bir kroniğiydi garanti ugrasamam dedim elimle çekeledim bastırdım ne yaptım bende bilmiyorum oradan buradan bastırınca sorun ortadan kalktı. Garantiyle ugrasamam 1 ay göndermeyecekler simdi fareyi demiştim gel gör ki tekrar kaldık ona. Mouse de simdi devamlı git gel oluyor sürekli ama artık sinir bozmaya başladı sağ yapıyorum gidiyor sol yapıyorum gidiyor hareket ettiğim anda gidiyor tüplü TV gibi vurunca düzeliyor sonra yine başlıyor. Garantiye göndermem gerek diye duydum nereye göndermem gerek hiç olmadı dayım bilgisayar cı yönlendirebilirseniz kendim de yapabilirim lehimdir bilmem nedir? Şundan eminim ki kablodan değil ama temassızlık kabloyu evirdim çevirdim asla git gel olmuyor fareyi hareket ettirdiğimde oluyor sorun.

Efendim nereye vereceğimi sordum zaten, bilmiyorum nereye vereceğimi :D

Ürünü nereden aldınız? Aldığınız yeri arayıp durumu anlatacaksınız garantiye vermek istediğinizi söyleyeceksiniz. Aracı olarak onlar yollayacak. Ya da servisin telefonunu verecek siz onları arayacaksınız talimatlara göre kargo kodu vs yollarlar kargoya verirsiniz.

Ürünü nereden aldınız? Aldığınız yeri arayıp durumu anlatacaksınız garantiye vermek istediğinizi söyleyeceksiniz. Aracı olarak onlar yollayacak. Ya da servisin telefonunu verecek siz onları arayacaksınız talimatlara göre kargo kodu vs yollarlar kargoya verirsiniz.
Hepsiburada dan aldım herhangi bi iletişim bulamadım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı