Glorious model I vs Glorious Model O

Furkans343

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, başlıkta da gördüğünüz gibi hangi fareyi almalıyım? Minecraft Bedwars oynamak için alacağım, hangisi daha iyi sizce?

Model I bir süre kullanıp iade vermek zorunda kaldım. Kronik bir basım hissiyat sorunu vardı faremde. Onun dışında her şeyden çok memnundum. Güzel bir fare eğer 700 800 TL'ye bulursan alabilirsin.

Model ı bir süre kullanıp iade vermek zorunda kaldım. Kronik bir basım hissiyat sorunu vardı faremde. Onun dışında her şeyden çok memnundum. Güzel bir fare eğer 700 800 TL'ye bulursan alabilirsin.

Hocam biraz açar mısınız kronik herkeste olan bir sorun mu? Bir de nasıl tam olarak? Hissiyat derken? Bende almayı düşünüyordum siz böyle deyince.

Model o ve o- wireless kullanmış biri olarak, yapısının çok dandik olduğunu belirteyim. Basma hissiyatı dediği gibi git gide bozulan bir mouse. Bize denk gelenler mi öyledir yoksa hepsi mi bilemem ama toplamda 3 kere elimde geçti ve hepsi kötüydü.

Model D kullanıyordum. 1 kere olsun sorun yaşamadım şahsen. Tek değistirme sebebim kablolu olmasıydı.

Tüh

Ya bu tip ama uygun bir şey arıyordum G502X aldım sorunlu, Basilisk V3 aldım sorunlu büyük marka ne alsam sorun yaşadım hep.

Bloody alsam millet kötü diyor sensörü de bilmiyorum nasıl. En son herhalde Aerox 5 alacağım.

Hocam biraz açar mısınız kronik herkeste olan bir sorun mu? Bir de nasıl tam olarak? Hissiyat derken? Bende almayı düşünüyordum siz böyle deyince.
Merhaba, sakız gibi yapışma hissiyatı vardı sağ clickte. Sert basıp bıraktığınızda sanki tuşun altında sakız varmış gibi bir hissiyat var aynı. Ben bunu bi youtuber incelemesinde de görmüştüm o yüzden kronik olduğunu düşünüyorum. Bazılarında olabiliyor. Şuanda G502x kullanıyorum ama kablosuz G502x olsa daha iyi olurdu benim için.

Ben aldım G502X cumartesi günü geldi. Bugün iade ettim.

Programda sorun var yükledim yerleşik bellek kısmı takılmalar donmalar ne profil yapabiliyor ne de bir şey 2. yuva kısmı ben dokununca takılıyor sonra Çince yazılar çıkıyor garip garip. Mouse sök tak yapıyorum veya restart atıyorum her Windows'a girişte yine DPI ayarım bozuluyor programı başlatınca fareyi baştan tanıyor. Normalde ben ayarları yapıp mouse içine atıp programı açmak istemiyorum arka planda hep. Ama yok yani bırak arka planı açsam da sorunluydu ya mouse bozuk ya da yazılım sorunlu anlamadım gitti. Eskiden G502 eski modeli kullanmıştım ama malzeme yapısı vs bana daha kötü geldi. 14 yıl sonra her tarafı eriyecek gibi duruyor. Bir de scroll acayip sesli yani gacır gacır yapıyor.

Vallahi dertliydim en iyisi Basilisk v3'dü ama oda Razer da hem programda sorunlu hem bende ki ürünün altındaki LED açılışta PC çıt çıt ses geliyordu mouse bazen görüyor bazen görmüyordu. Bir ara sistem falan kitlenmeye başladı o mouse ve Synapse'in yeni programını silince düzeldi her şey.

Diyorum ya çok şanssızım marka ürünlerde. Aerox 5 kaldı en son onu alacağım galiba.

Tutuş şekline göre değişir. Ama O alınır.

Bir arkadaşımda o var digerindede D model var bana i al daha fazla CPS yaparsın diyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…