Glorious Model O alınır mı?

Fiyatı çok artmış. Ben de sonra HyperX PulseFire Haste geçtim ve çok memnun kaldım. Hatta 1 hafta önce Wireless modelini aldım aynı sensör olmasına rağmen :) model D alınabilir ama fiyatı çok abartı artmış...PulseFire'in sensör tepkileri CS:GO'da hızlı ve tutarlı. Model D %40-50 daha kontrol bir mouse.

Hocam peki model o wired mi daha iyidir sizce yoksa furylevel Z1 mi elim orta parmaktan bitişe 19 cm tutuşum bazen claw bazen palm.

Aynı sorun bende de vari, Glorious Model O Kablolu kullanıyorum masaüstünde veya oyunlarda basılı tutmama rağmen tuş kendini salıyor. Kronik bir sorun galiba.

Fiyatı çok artmış. Ben de sonra HyperX pulsefire haste geçtim ve çok memnun kaldım. Hatta 1 hafta önce wireless modelini aldım aynı sensör olmasına rağmen :) Model D alınabilir ama fiyatı çok abartı artmış...Pulsefire'in sensör tepkileri CS:GO'da hızlı ve tutarlı. Model D %40-50 daha kontrol bir mouse.
Merhabalar, biraz konuyu hortlatmış gibi olacağım ama bir sorum var.

HyperX Pulsefire Haste 2 deneyimleme şansınız oldu mu bilmiyorum ama olduysa eğer ilk model mi yoksa 2. model mi daha iyidir?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı