K KeremGün Femtopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2022 #1 Glorious Model O almayı düşünüyorum. 16 cm, normal tutuş, her türlü oyun oynuyorum.
enderabi666 Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 1.664 Çözümler 10 Yer Avcılar/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2022 #2 Alınır.
Promos Hectopat Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 3.022 Çözümler 5 7 Eylül 2022 #3 KeremGün dedi: Eki Görüntüle 1510935 Glorious Model O almayı düşünüyorum. 16 cm, normal tutuş, her türlü oyun oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Alınır ben kullanıyorum çok hafif ama wirelles olanı çok daha iyi sensörü ama bütçeniz yetmezse alabilirsiniz sorunuz varsa da sorabilirsiniz.
KeremGün dedi: Eki Görüntüle 1510935 Glorious Model O almayı düşünüyorum. 16 cm, normal tutuş, her türlü oyun oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Alınır ben kullanıyorum çok hafif ama wirelles olanı çok daha iyi sensörü ama bütçeniz yetmezse alabilirsiniz sorunuz varsa da sorabilirsiniz.
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.630 Makaleler 8 Çözümler 153 7 Eylül 2022 #4 Promos dedi: Alınır ben kullanıyorum çok hafif ama Bluetooth olanı çok daha iyi sensörü ama bütçeniz yetmezse alabilirsiniz sorunuz varsa da sorabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Wi-Fi/Wireless'dır o. Bluetooth olsa berbat olur.
Promos dedi: Alınır ben kullanıyorum çok hafif ama Bluetooth olanı çok daha iyi sensörü ama bütçeniz yetmezse alabilirsiniz sorunuz varsa da sorabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Wi-Fi/Wireless'dır o. Bluetooth olsa berbat olur.
MzSe Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.878 Çözümler 31 7 Eylül 2022 #5 Alınmaz. Kronik sorunlu bir mouse ben kullanıyorum 2 de bir takılıyor.
Promos Hectopat Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 3.022 Çözümler 5 7 Eylül 2022 #6 erme dedi: Wi-Fi/Wireless'dır o. Bluetooth olsa berbat olur. Genişletmek için tıkla... Ehehhe Bluetooth demeyi unuttum.
erme dedi: Wi-Fi/Wireless'dır o. Bluetooth olsa berbat olur. Genişletmek için tıkla... Ehehhe Bluetooth demeyi unuttum.
KylooRen Hectopat Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 402 Çözümler 1 7 Eylül 2022 #7 HyperX Pulsefire Haste – Oyun Faresi – Ultra Hafif, 59 g, Petek Kasesi, Altıgen Tasarım, Hyperflex Kablo, 16.000 DPI'ye kadar, 6 Programlanabilir Tuş : Amazon.com.tr: Bilgisayar HyperX Pulsefire Haste – Oyun Faresi – Ultra Hafif, 59 g, Petek Kasesi, Altıgen Tasarım, Hyperflex Kablo, 16.000 DPI'ye kadar, 6 Programlanabilir Tuş : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr Beyaz. HyperX Pulsefire Haste, Oyun Faresi, Ultra Hafif, 59 g, Petek Kabuk Altıgen Tasarım, HyperFlex Kablo, 6 Programlanabilir Tuş : Amazon.com.tr: Bilgisayar HyperX Pulsefire Haste, Oyun Faresi, Ultra Hafif, 59 g, Petek Kabuk Altıgen Tasarım, HyperFlex Kablo, 6 Programlanabilir Tuş : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr Siyah. Onun yerine Haste almanı öneririm. Kendimde kullanıyorum.
HyperX Pulsefire Haste – Oyun Faresi – Ultra Hafif, 59 g, Petek Kasesi, Altıgen Tasarım, Hyperflex Kablo, 16.000 DPI'ye kadar, 6 Programlanabilir Tuş : Amazon.com.tr: Bilgisayar HyperX Pulsefire Haste – Oyun Faresi – Ultra Hafif, 59 g, Petek Kasesi, Altıgen Tasarım, Hyperflex Kablo, 16.000 DPI'ye kadar, 6 Programlanabilir Tuş : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr Beyaz. HyperX Pulsefire Haste, Oyun Faresi, Ultra Hafif, 59 g, Petek Kabuk Altıgen Tasarım, HyperFlex Kablo, 6 Programlanabilir Tuş : Amazon.com.tr: Bilgisayar HyperX Pulsefire Haste, Oyun Faresi, Ultra Hafif, 59 g, Petek Kabuk Altıgen Tasarım, HyperFlex Kablo, 6 Programlanabilir Tuş : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr Siyah. Onun yerine Haste almanı öneririm. Kendimde kullanıyorum.
enderabi666 Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 1.664 Çözümler 10 Yer Avcılar/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2022 #8 MzSe dedi: Alınmaz. Kronik sorunlu bir mouse ben kullanıyorum 2 de bir takılıyor. Genişletmek için tıkla... Sizde ki bozuk diye kronik sorunlu olmuyor.
MzSe dedi: Alınmaz. Kronik sorunlu bir mouse ben kullanıyorum 2 de bir takılıyor. Genişletmek için tıkla... Sizde ki bozuk diye kronik sorunlu olmuyor.
Promos Hectopat Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 3.022 Çözümler 5 7 Eylül 2022 #9 MzSe dedi: Alınmaz. Kronik sorunlu bir mouse ben kullanıyorum 2 de bir takılıyor. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani ben kullanıyorum babam alıyor hatta bazen dizi izlerken kablosu uzun diye.
MzSe dedi: Alınmaz. Kronik sorunlu bir mouse ben kullanıyorum 2 de bir takılıyor. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani ben kullanıyorum babam alıyor hatta bazen dizi izlerken kablosu uzun diye.
K KeremGün Femtopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2022 #10 Promos dedi: Alınır ben kullanıyorum çok hafif ama wirelles olanı çok daha iyi sensörü ama bütçeniz yetmezse alabilirsiniz sorunuz varsa da sorabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... bazı sitelerde niye 1700 1400 e satılıyor aralarındaki fark ne bazıları her yön olarak aynı Model O - Lightweight RGB Mouse (White) şurdan alsam kargoyla+ vergi turkiye istanbula ne kadara gelir bi bilgin var mı 600 tlye bulmuştum ama şuan yok
Promos dedi: Alınır ben kullanıyorum çok hafif ama wirelles olanı çok daha iyi sensörü ama bütçeniz yetmezse alabilirsiniz sorunuz varsa da sorabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... bazı sitelerde niye 1700 1400 e satılıyor aralarındaki fark ne bazıları her yön olarak aynı Model O - Lightweight RGB Mouse (White) şurdan alsam kargoyla+ vergi turkiye istanbula ne kadara gelir bi bilgin var mı 600 tlye bulmuştum ama şuan yok