Glorious Model O-D 299TL

Sürat kargoyu seçmiştim daha anca bu akşam 18:19'da kargolanmış.

@mustaine Hocam ben de fareyi bugün kullanmaya başladım da bir sorum olacaktı.
Firmware Update yapabildiniz mi? Ben yapmaya çalıştığımda Waiting'de kalıyor fakat yazılımı kullanabiliyorum.

@mustaine Hocam ben de fareyi bugün kullanmaya başladım da bir sorum olacaktı.
Firmware Update yapabildiniz mi? Ben yapmaya çalıştığımda Waiting'de kalıyor fakat yazılımı kullanabiliyorum.

"Waiting" diyorsa zaten günceldir. Ekstra bir şey yapmanıza gerek yok. Bir de bende nedense sol tuş sağdan daha tok ses çıkarıyor ve bir tık daha sert gibi. Sizde de öyle mi diye soracaktım. Neyse, alışacağız artık

Anladım. Evet biraz fark var, uzun kullanımda sıkıntı çıkarmaz umarım.

Evet biraz fark var, uzun kullanımda sıkıntı çıkarmaz umarım.

Çıkaracağını sanmıyorum. Reddit'te ufak çaplı bir araştırma yaptıktan sonra QC (Kalite kontrol) aşamasında bu switchlerin 75g +-15g arasında bir değere "optimize edildiğini" öğrendim. Geniş bir aralık. Hata payı çok oluyor belli ki. Glorious'a mail attığımda bir otomatik yanıt aldım. Seri numarası, sipariş numarası ve problemle ilgili bir açıklama istediler. Hepsi tek bir videoda hem de. Bana saçma ve hiç pratik gelmedi. Zaten sadece kendi sitelerinden alındıysa yardımcı olabileceklerini, aksi takdirde aldığım yerle konuşmam gerektiği söylendi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…