ressh Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 3.548 Makaleler 2 Çözümler 46 Yer Türkiye 19 Haziran 2022 #131 mustaine dedi: Sol daha tok ve sert. Sağ ise gayet normal hissettiriyor. Sinerji'ye mail attım. Bakalım ne sonuç çıkacak. Genişletmek için tıkla... Ben de tam tersi
mustaine dedi: Sol daha tok ve sert. Sağ ise gayet normal hissettiriyor. Sinerji'ye mail attım. Bakalım ne sonuç çıkacak. Genişletmek için tıkla... Ben de tam tersi
EnglandPrince Megapat Katılım 14 Ocak 2015 Mesajlar 372 Çözümler 1 20 Haziran 2022 #132 Baş parmağın geldiği kısımda gıcırtı, küçük oynama yaşayan var mı?
mustaine Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 7.503 Çözümler 57 Yer Anaheim, Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2022 #133 EnglandPrince dedi: Baş parmağın geldiği kısımda gıcırtı, küçük oynama yaşayan var mı? Genişletmek için tıkla... Bende yok. Canınızı sıkıyorsa şuradan servis talep edebilirsiniz.
EnglandPrince dedi: Baş parmağın geldiği kısımda gıcırtı, küçük oynama yaşayan var mı? Genişletmek için tıkla... Bende yok. Canınızı sıkıyorsa şuradan servis talep edebilirsiniz.
Zbyrtmr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Temmuz 2018 Mesajlar 2.555 Çözümler 15 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060 R5 5600X 16GB 3200MHZ RAM 500GB M.2 SSD MSİ B550M-A PRO Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2022 #134 Ben uzun zamandır fareyi kullanıyorum sağ sol farkı yok. Fakat iki kere Razer DeathAdder V2 aldım ikisinde de sağ sol farkı vardı. Şans işi tamamen. EnglandPrince dedi: Baş parmağın geldiği kısımda gıcırtı, küçük oynama yaşayan var mı? Genişletmek için tıkla... Bende yok.
Ben uzun zamandır fareyi kullanıyorum sağ sol farkı yok. Fakat iki kere Razer DeathAdder V2 aldım ikisinde de sağ sol farkı vardı. Şans işi tamamen. EnglandPrince dedi: Baş parmağın geldiği kısımda gıcırtı, küçük oynama yaşayan var mı? Genişletmek için tıkla... Bende yok.
mustaine Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 7.503 Çözümler 57 Yer Anaheim, Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2022 #135 Zbyrtmr dedi: Ben uzun zamandır fareyi kullanıyorum sağ sol farkı yok. Fakat iki kere Razer DeathAdder V2 aldım ikisinde de sağ sol farkı vardı. Şans işi tamamen. Genişletmek için tıkla... Doğru. Günlük kullanıma bir etkisi yok zaten. Ergonomiyi bozacak bir hata değil. Göz ardı edilebilir.
Zbyrtmr dedi: Ben uzun zamandır fareyi kullanıyorum sağ sol farkı yok. Fakat iki kere Razer DeathAdder V2 aldım ikisinde de sağ sol farkı vardı. Şans işi tamamen. Genişletmek için tıkla... Doğru. Günlük kullanıma bir etkisi yok zaten. Ergonomiyi bozacak bir hata değil. Göz ardı edilebilir.