Glorious Model O fare Drag Click olmuyor

ErAyBazgan

Centipat
Daha fazla  
Daha bugün aldım ve Drag Click ben mi yapamıyorum fare mi sorunlu anlamadım, daha once hiç drag Click mouse kullanmamıstım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videodaki gibi ne ses cıkıyor ne de bir Click algılıyor, bombos masaya elimi sürter gibi.

iade etmeli miyim?

Hocam ben alalı 2 ay oldu. Drag click yetenek işi biraz. Bir de elinizin çok kuru olması mausun da yüzeyinin kuru olması lazım. Yani eliniz nemliyse kremliyse hafif kaygansa felan olmaz aynı şey maus yüzeyi için de geçerli. Drag click mausa özel değildir. Drag click yapabilen bir kişi 50 liralık ofis mausunda da yapabilir. Madem yapılıyor niye model o alıyorlar diye soracak olursanız, model o drag clicki çok iyi algılıyor. Mausu aldım diye çok iyi drag yaparımlık bir şey yok.

Hocam ben alalı 2 ay oldu. Drag click yetenek işi biraz. Bir de elinizin çok kuru olması mausun da yüzeyinin kuru olması lazım. Yani eliniz nemliyse kremliyse hafif kaygansa felan olmaz aynı şey maus yüzeyi için de geçerli. Drag click mausa özel değildir. Drag click yapabilen bir kişi 50 liralık ofis mausunda da yapabilir. Madem yapılıyor niye model o alıyorlar diye soracak olursanız, model o drag clicki çok iyi algılıyor. Mausu aldım diye çok iyi drag yaparımlık bir şey yok.
anladım hocam sagolun benim elim hep terliyo sanırım drag click benlik degil, zaten kullanmama gerek yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı