Glorious Model O gibi olan mouse önerisi

Bütçe
1000

xBruno

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba. Bende Glorious Model D var bu mouse ergonomik palm grip tutuşu için uygun ama ben claw grip oynuyorum ve ergonomik olduğu için rahatsız ediyor. Bu yüzden Glorious Model O gibi mouse lazım hafif ve düz olacak Logitech super light gibi duracak yani.

Model o kablosuzu 1000 TL'yi geçiyor kablolusunu alabilirsiniz bende kullanıyorum memnunum başka marka olsun istiyorsanız ucuza bulmak biraz zor.

Model o kablosuzu 1000 TL'yi geçiyor kablolusunu alabilirsiniz bende kullanıyorum memnunum başka marka olsun istiyorsanız ucuza bulmak biraz zor.

Evet ama model o kablosuz modelleri 2 tane var mouse tutuşlarında petekler var yeni çıkanda başka bir sensör var ve petekler yok ben petek olmayanlarından istiyorum ama çok pahalı

Evet ama model o kablosuz modelleri 2 tane var mouse tutuşlarında petekler var yeni çıkanda başka bir sensör var ve petekler yok ben petek olmayanlarından istiyorum ama çok pahalı
Stoklar az olduğu için pahalı şu an. Model O almak istiyorsanız 2. el bakabilirsiniz.

Tuşlar komple petek değil ucunda bir küçük petek var engel olmaz bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…