N notlidev Attopat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 30 20 Temmuz 2022 #11 ErenBcn dedi: Parlak siyah model sıkıntılıydı. Genişletmek için tıkla... Bende de o model var işte. MzSe dedi: Evet Benimki neden gıcır gıcır çalışıyor ? Genişletmek için tıkla... Bende debounce rate bozuk 10 cpsi geçemiyorum.
ErenBcn dedi: Parlak siyah model sıkıntılıydı. Genişletmek için tıkla... Bende de o model var işte. MzSe dedi: Evet Benimki neden gıcır gıcır çalışıyor ? Genişletmek için tıkla... Bende debounce rate bozuk 10 cpsi geçemiyorum.
ErenBcn Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2016 Mesajlar 1.089 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2022 #12 notlidev dedi: Bende de o model var işte. Bende debounce rate bozuk 10 cpsi geçemiyorum. Genişletmek için tıkla... Parlak siyah model sıkıntılı işte, direkt mouse’a sıkıntılı demek doğru değil.
notlidev dedi: Bende de o model var işte. Bende debounce rate bozuk 10 cpsi geçemiyorum. Genişletmek için tıkla... Parlak siyah model sıkıntılı işte, direkt mouse’a sıkıntılı demek doğru değil.
N notlidev Attopat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 30 20 Temmuz 2022 #13 ErenBcn dedi: Parlak siyah model sıkıntılı işte, direkt mouse’a sıkıntılı demek doğru değil. Genişletmek için tıkla... Sıkıntısız demek de doğru değil.
ErenBcn dedi: Parlak siyah model sıkıntılı işte, direkt mouse’a sıkıntılı demek doğru değil. Genişletmek için tıkla... Sıkıntısız demek de doğru değil.
Xeonayp Hectopat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 3.435 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Ankara 20 Temmuz 2022 #14 Fury Z daha mantıklı. Gıcırdayan, clickleri sorunluydu bir mouse'u önermem. Mow alan arkadaşım alma diyor.
Fury Z daha mantıklı. Gıcırdayan, clickleri sorunluydu bir mouse'u önermem. Mow alan arkadaşım alma diyor.
LORD GRIM Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 195 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2022 #15 notlidev dedi: Bazı youtuberlar onda sıkıntı olduğunu söylemişti. Ne için alıyorsunuz minecraft mı? Genişletmek için tıkla... Her türlü oyunu oynuyorum ancak fps oyunları için alıyorum özellikle, mouse'nin kötü namını bilmiyorum. Xeonayp dedi: Fury Z daha mantıklı. Gıcırdayan, clickleri sorunluydu bir mouse'u önermem. Mow alan arkadaşım alma diyor. Genişletmek için tıkla... Rampage çok tercih ettiğim bir marka değil.
notlidev dedi: Bazı youtuberlar onda sıkıntı olduğunu söylemişti. Ne için alıyorsunuz minecraft mı? Genişletmek için tıkla... Her türlü oyunu oynuyorum ancak fps oyunları için alıyorum özellikle, mouse'nin kötü namını bilmiyorum. Xeonayp dedi: Fury Z daha mantıklı. Gıcırdayan, clickleri sorunluydu bir mouse'u önermem. Mow alan arkadaşım alma diyor. Genişletmek için tıkla... Rampage çok tercih ettiğim bir marka değil.
Liberte Sergen Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 9.085 Makaleler 16 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Temmuz 2022 #16 LORD GRIM dedi: Her türlü oyunu oynuyorum ancak FPS oyunları için alıyorum özellikle, Mouse'nin kötü namını bilmiyorum. Rampage çok tercih ettiğim bir marka değil. Genişletmek için tıkla... Bende tercih etmiyorum ama Fury ürünleri Rampage'ye ait değil, Rampage bir aracı.
LORD GRIM dedi: Her türlü oyunu oynuyorum ancak FPS oyunları için alıyorum özellikle, Mouse'nin kötü namını bilmiyorum. Rampage çok tercih ettiğim bir marka değil. Genişletmek için tıkla... Bende tercih etmiyorum ama Fury ürünleri Rampage'ye ait değil, Rampage bir aracı.
N notlidev Attopat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 30 20 Temmuz 2022 #17 LORD GRIM dedi: Her türlü oyunu oynuyorum ancak fps oyunları için alıyorum özellikle, mouse'nin kötü namını bilmiyorum. Rampage çok tercih ettiğim bir marka değil. Genişletmek için tıkla... FPS için alıyorsanız sıkıntı olmaz.
LORD GRIM dedi: Her türlü oyunu oynuyorum ancak fps oyunları için alıyorum özellikle, mouse'nin kötü namını bilmiyorum. Rampage çok tercih ettiğim bir marka değil. Genişletmek için tıkla... FPS için alıyorsanız sıkıntı olmaz.
LORD GRIM Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 195 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2022 #18 İnceleme videosuna bakıyordum Fury Z oldukça olumlu karşılanmış
Yszuf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 4.919 Makaleler 2 Çözümler 45 Yer Marsilya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaptan 20 Temmuz 2022 #19 Rival 300'den devam et bence, onun kadar sağlam bir mouse bulamazsın.
LORD GRIM Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 195 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2022 #20 Yszuf dedi: Rival 300'den devam et bence, onun kadar sağlam bir mouse bulamazsın. Genişletmek için tıkla... Kablosu elime dolanıp duruyor, kablo ile uğraşmayıp rahat flick atmak istiyorum.
Yszuf dedi: Rival 300'den devam et bence, onun kadar sağlam bir mouse bulamazsın. Genişletmek için tıkla... Kablosu elime dolanıp duruyor, kablo ile uğraşmayıp rahat flick atmak istiyorum.