Yszuf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 4.919 Makaleler 2 Çözümler 45 Yer Marsilya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaptan 20 Temmuz 2022 #21 LORD GRIM dedi: Kablosu elime dolanıp duruyor, kablo ile uğraşmayıp rahat flick atmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Kablo tutucu almanı tavsiye ederim, Rival 300'de aldığın hazzı diğer mouselarda alamazsın gibime geliyor.
LORD GRIM dedi: Kablosu elime dolanıp duruyor, kablo ile uğraşmayıp rahat flick atmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Kablo tutucu almanı tavsiye ederim, Rival 300'de aldığın hazzı diğer mouselarda alamazsın gibime geliyor.
Xeonayp Hectopat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 3.435 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Ankara 20 Temmuz 2022 #22 LORD GRIM dedi: Her türlü oyunu oynuyorum ancak fps oyunları için alıyorum özellikle, mouse'nin kötü namını bilmiyorum. Rampage çok tercih ettiğim bir marka değil. Genişletmek için tıkla... Ürün Rampage'in değil. Pwnage Symm Wireless veya Xenics Titan Gx Air diye geçiyor.
LORD GRIM dedi: Her türlü oyunu oynuyorum ancak fps oyunları için alıyorum özellikle, mouse'nin kötü namını bilmiyorum. Rampage çok tercih ettiğim bir marka değil. Genişletmek için tıkla... Ürün Rampage'in değil. Pwnage Symm Wireless veya Xenics Titan Gx Air diye geçiyor.
LORD GRIM Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 195 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2022 #23 Yszuf dedi: Kablo tutucu almanı tavsiye ederim, Rival 300'de aldığın hazzı diğer mouselarda alamazsın gibime geliyor. Genişletmek için tıkla... Kablo tutucu beni kesmez gibi
Yszuf dedi: Kablo tutucu almanı tavsiye ederim, Rival 300'de aldığın hazzı diğer mouselarda alamazsın gibime geliyor. Genişletmek için tıkla... Kablo tutucu beni kesmez gibi