Glorious Model O minus alınır mı?

fxtih

Hectopat
İyi günler, faremin sensörü bozuk olduğu için Online oyunlar oynarken çok zorluk çekiyorum bu yüzden mouse değiştirmeye karar verdim, sizce Glorious Model O minus alınır mı? Bütçem maximum 1000 TL.

Ben model o kullandım düz olanı ve şuan model o pro wireless kullanıyorum. Düz olanı sıkıntılıydı fakat yeni serilerde sıkıntı var mı bilemem.

Ben model o kullandım düz olanı ve şuan model o pro wireless kullanıyorum. Düz olanı sıkıntılıydı fakat yeni serilerde sıkıntı var mı bilemem.
Ne gibi bir sıkıntı yaşadınız hocam? Aslında bu fiyat civarında steel series rival 3 var fakat çok eski bir mouse olduğunu düşünüyorum.

Ne gibi bir sıkıntı yaşadınız hocam? Aslında bu fiyat civarında steel series rival 3 var fakat çok eski bir mouse olduğunu düşünüyorum.
Disconnect problemi. Ani hareketlerde ve normal olarak hep disconnect oluyordu. Dediğim gibi yeni serilerde düzeltilmiş olabilir. Model o pro ile yaşamıyorum şuan.

Razer cobra alabilirsiniz veya daha farklı alternatifler.

Disconnect problemi. Ani hareketlerde ve normal olarak hep disconnect oluyordu. Dediğim gibi yeni serilerde düzeltilmiş olabilir. Model o Pro ile yaşamıyorum şu an.

Razer Cobra alabilirsiniz veya daha farklı alternatifler.

Teşekkürler hocam. Şu an kullandığım mouse Razer DeathAdder Essential bir süre Razer ürünlerinden uzak durmak istiyorum sanki her an elimde patlayacakmış gibi hissediyorum, fareyi alalı henüz 5 ay falan geçmişti.

Disconnect problemi. Ani hareketlerde ve normal olarak hep disconnect oluyordu. Dediğim gibi yeni serilerde düzeltilmiş olabilir. Model o Pro ile yaşamıyorum şu an.

Razer Cobra alabilirsiniz veya daha farklı alternatifler.

Şu an güncel olarak model o kullanıyorum alalı 4-5 ay bile olmadı. Disconnet problemini yaşamadım düzeltmişler sanırm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı