Glorious Model O Minus alınır mı?

Bütçe
800

emree129421

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi acaba bu mouse alınır mı diye sormak istedim. Şu anda Amazon'da "App100" kodu ile 782 TL bandına geliyor sizce değer mi yoksa bu fiyatta daha iyisi var mıdır?

Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi acaba bu mouse alınır mı diye sormak istedim. Şu anda Amazon'da "App100" kodu ile 782 TL bandına geliyor sizce değer mi yoksa bu fiyatta daha iyisi var mıdır?

Araştırmalarıma göre kroniksiz bir mouse hocam aynı fırsattan ben de aldım bu fareyi 780 TL'ye, birkaç güne gelecek bakalım.

Araştırmalarıma göre kroniksiz bir mouse hocam aynı fırsattan ben de aldım bu fareyi 780 TL'ye, birkaç güne gelecek bakalım.

Hocam bana fare geleli 2 gün oldu ve acayip iyi fena memnunum ağırlığı falan harika sorunda yaşamadım şu ana kadar kesinlikle tercih ederim.

Hocam bana fare geleli 2 gün oldu ve acayip iyi fena memnunum ağırlığı falan harika sorunda yaşamadım şu ana kadar kesinlikle tercih ederim.
Cevap için teşekkürler hocam güle güle kullanın.

Hocam driver sizde normal çalışıyor mu benim mouseu görmüyor driver galiba.

Son düzenleme:
Cevap için teşekkürler hocam güle güle kullanın.

Hocam driver sizde normal çalışıyor mu benim fareyi görmüyor driver galiba.

Hocam doğru driveri indirdiğinizden emin misiniz bende sorunsuz çalışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…