mayasshii Centipat Katılım 27 Mayıs 2024 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2024 #1 Farem Glorious Model O Minus uygulaması vardı ama bilgisayarımı sıfırladıktan sonra bir daha o uygulamayı bulamadım. Sizde varsa link atar mısınız?
Farem Glorious Model O Minus uygulaması vardı ama bilgisayarımı sıfırladıktan sonra bir daha o uygulamayı bulamadım. Sizde varsa link atar mısınız?
G garenoynayin Femtopat Katılım 10 Ekim 2024 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2024 #2 mayasshii dedi: Farem Glorious Model O Minus uygulaması vardı ama bilgisayarımı sıfırladıktan sonra bir daha o uygulamayı bulamadım. Sizde varsa link atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Software Download Glorious CORE 2.0 software to personalize and optimize your gaming gear. Everything from customizing RGB lighting, setting macros and keybindings, to adjusting DPI or polling rate is easy to do in our software suite. www.gloriousgaming.com
mayasshii dedi: Farem Glorious Model O Minus uygulaması vardı ama bilgisayarımı sıfırladıktan sonra bir daha o uygulamayı bulamadım. Sizde varsa link atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Software Download Glorious CORE 2.0 software to personalize and optimize your gaming gear. Everything from customizing RGB lighting, setting macros and keybindings, to adjusting DPI or polling rate is easy to do in our software suite. www.gloriousgaming.com