5 599108 Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Kasım 2022 Mesajlar 11.904 Çözümler 23 13 Temmuz 2024 #61 Lskow dedi: Sizce V2 mi bu mu? Bende V2 alacaktım Essential geldi inanır mısınız Genişletmek için tıkla... Sora bambaşka bir şey hocam, kıyaslayamam bile. belirsizz dedi: Hocam Sora V2 uzun incelemesi gelirse bende elimdekini satıp Sora V2 almayı düşünüyorum. Bekliyorum yani sizden. Genişletmek için tıkla... Açıkçası incelemeler benlik değil, kısa bir süre deneyimleyip yorumlarımı mümkün mertebe buraya aktarabilirim. Sürprizbozan: 😏
Lskow dedi: Sizce V2 mi bu mu? Bende V2 alacaktım Essential geldi inanır mısınız Genişletmek için tıkla... Sora bambaşka bir şey hocam, kıyaslayamam bile. belirsizz dedi: Hocam Sora V2 uzun incelemesi gelirse bende elimdekini satıp Sora V2 almayı düşünüyorum. Bekliyorum yani sizden. Genişletmek için tıkla... Açıkçası incelemeler benlik değil, kısa bir süre deneyimleyip yorumlarımı mümkün mertebe buraya aktarabilirim. Sürprizbozan: 😏
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.389 Makaleler 3 Çözümler 20 13 Temmuz 2024 #62 599108 dedi: Sora bambaşka bir şey hocam, kıyaslayamam bile. Açıkçası incelemeler benlik değil, kısa bir süre deneyimleyip yorumlarımı mümkün mertebe buraya aktarabilirim. Sürprizbozan: 😏 Eki Görüntüle 2251788 Genişletmek için tıkla... Başkan bu ne? 599108 dedi: Sora bambaşka bir şey hocam, kıyaslayamam bile. Açıkçası incelemeler benlik değil, kısa bir süre deneyimleyip yorumlarımı mümkün mertebe buraya aktarabilirim. Sürprizbozan: 😏 Eki Görüntüle 2251788 Genişletmek için tıkla... Model o pro-Viper V2 pro-gpx/gpx 2-deathadder V3 pro+Sora V2 yememiş içmemiş almışsın Son düzenleme: 13 Temmuz 2024
599108 dedi: Sora bambaşka bir şey hocam, kıyaslayamam bile. Açıkçası incelemeler benlik değil, kısa bir süre deneyimleyip yorumlarımı mümkün mertebe buraya aktarabilirim. Sürprizbozan: 😏 Eki Görüntüle 2251788 Genişletmek için tıkla... Başkan bu ne? 599108 dedi: Sora bambaşka bir şey hocam, kıyaslayamam bile. Açıkçası incelemeler benlik değil, kısa bir süre deneyimleyip yorumlarımı mümkün mertebe buraya aktarabilirim. Sürprizbozan: 😏 Eki Görüntüle 2251788 Genişletmek için tıkla... Model o pro-Viper V2 pro-gpx/gpx 2-deathadder V3 pro+Sora V2 yememiş içmemiş almışsın
5 599108 Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Kasım 2022 Mesajlar 11.904 Çözümler 23 13 Temmuz 2024 #63 belirsizz dedi: Model o pro-Viper V2 pro-gpx/gpx 2-deathadder V3 pro+Sora V2 yememiş içmemiş almışsın Genişletmek için tıkla... Buz daginin gorunen tarafı bura hocam, oyle degistirdigim icin masada duruyorlar. Öbür hafta daha estetik bir yere asacağım.
belirsizz dedi: Model o pro-Viper V2 pro-gpx/gpx 2-deathadder V3 pro+Sora V2 yememiş içmemiş almışsın Genişletmek için tıkla... Buz daginin gorunen tarafı bura hocam, oyle degistirdigim icin masada duruyorlar. Öbür hafta daha estetik bir yere asacağım.
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.389 Makaleler 3 Çözümler 20 13 Temmuz 2024 #64 599108 dedi: Buz daginin gorunen tarafı bura hocam, oyle degistirdigim icin masada duruyorlar. Öbür hafta daha estetik bir yere asacağım. Genişletmek için tıkla... Sora v2 çok hoşuma gitti.Kronik değildir umarım.
599108 dedi: Buz daginin gorunen tarafı bura hocam, oyle degistirdigim icin masada duruyorlar. Öbür hafta daha estetik bir yere asacağım. Genişletmek için tıkla... Sora v2 çok hoşuma gitti.Kronik değildir umarım.
5 599108 Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Kasım 2022 Mesajlar 11.904 Çözümler 23 13 Temmuz 2024 #65 belirsizz dedi: Sora v2 çok hoşuma gitti.Kronik değildir umarım. Genişletmek için tıkla... İncelemesi bir hayli var, Türkiye de olsun, yurt dışı olsun inceleme bol bol var. Bayağı hafif, ona alismak gerekebilir.
belirsizz dedi: Sora v2 çok hoşuma gitti.Kronik değildir umarım. Genişletmek için tıkla... İncelemesi bir hayli var, Türkiye de olsun, yurt dışı olsun inceleme bol bol var. Bayağı hafif, ona alismak gerekebilir.
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.389 Makaleler 3 Çözümler 20 13 Temmuz 2024 #66 599108 dedi: İncelemesi bir hayli var, Türkiye de olsun, yurt dışı olsun inceleme bol bol var. Bayağı hafif, ona alismak gerekebilir. Genişletmek için tıkla... 60 gramdan 39'a geçince alışması zor olabilir dediğiniz gibi. İnceleyeyim bakayım. İlanı da açayım
599108 dedi: İncelemesi bir hayli var, Türkiye de olsun, yurt dışı olsun inceleme bol bol var. Bayağı hafif, ona alismak gerekebilir. Genişletmek için tıkla... 60 gramdan 39'a geçince alışması zor olabilir dediğiniz gibi. İnceleyeyim bakayım. İlanı da açayım
Qual Hectopat Katılım 24 Mayıs 2019 Mesajlar 212 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2024 #67 Alıp da satmayı düşünen olursa iletişime geçebilir mi Veya g403 wireless ile takaslamak isteyen olursa.
Alıp da satmayı düşünen olursa iletişime geçebilir mi Veya g403 wireless ile takaslamak isteyen olursa.
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.389 Makaleler 3 Çözümler 20 14 Temmuz 2024 #68 Qual dedi: Alıp da satmayı düşünen olursa iletişime geçebilir mi veya G403 Wireless ile takaslamak isteyen olursa. Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum.
Qual dedi: Alıp da satmayı düşünen olursa iletişime geçebilir mi veya G403 Wireless ile takaslamak isteyen olursa. Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum.
xenobi Hectopat Katılım 1 Ağustos 2021 Mesajlar 254 Çözümler 3 14 Temmuz 2024 #69 belirsizz dedi: İyi ki stok kalmamış da alamamışım demelisin. Tamamen sorunluymuş. Genişletmek için tıkla... Bugün mouse elime ulaştı. Hiçbir sorun yaşamadım sallayınca ses falan da çıkmıyor sapasağlam mouse.
belirsizz dedi: İyi ki stok kalmamış da alamamışım demelisin. Tamamen sorunluymuş. Genişletmek için tıkla... Bugün mouse elime ulaştı. Hiçbir sorun yaşamadım sallayınca ses falan da çıkmıyor sapasağlam mouse.