Glorious Model O sorun çıkartır mı?

pisuscosplay

Hectopat
Makaleler
1
Merhabalar, iyi günler.

Yeni bir fare arayışındayım. Yolculuğa neredeyse toplam 10 fare ile başladım ve eleye eleye 2 tane kaldı. Kalanlardan birisi Glorious Model O.

İnternetten araştırdığım kadarı ile insanların büyük bir kısmı bu fare ile sorun yaşamış. Çoğu 2019 - 2020 yılında yaşanan sorunlar.
Bu fareyi Hepsiburada üzerinden alacağım ve oradaki inceleme yapan insanların neredeyse hepsi fareye olumlu yaklaşmış. Sorun yaşayan olmamış.

Sizce bu fareyi alsam sorun yaşar mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanmıyorum Glorius Model O güzeldir fakat ne gibi sorunlar bunlar merak ettim.

Sanmıyorum Glorius Model O güzeldir fakat ne gibi sorunlar bunlar merak ettim.
Kablosuz olan modeli var, bir sıkıntı yaşamadım. Ne sorunu yaşamışlar?

Kablolu modelde, kablonun fareye girdiği yerde temassızlık yaşanmış.
Sanırım sadece kablosuzda, farenin sol ve sağ tuşlarından çok rahatsız edici bir ses çıkıyormuş.
Sol taraftaki tuşlar olduğu yerde fazlaca oynuyormuş.
Sensör yüzünden fare birkaç saniye devre dışı kalıp kaldığı yerden çalışmaya devam ediyormuş.

1000 TL'ye kadar var, hocam.

Benim için hafif olması ve ambidextrous dış duvara sahip olması önemli..
Eliniz kaç cm? Claw mı Palm mı tutuyorsunuz?
Ben şöyle başlayım önerilere:

Wireless:

Rampage deyip geçmeyin iyice araştırın, ürünün orijinali Pwnage Symm Wireless'tır.

Wired:

Palm iseniz:
Wired:

Wireless:

Bende 2020 yılında kendi sitelerinden kablolu Model O Minus modelini almıştım. Şuan onu kullanıyorum. Bende fare tekerleğini kaydırırken gıcırtılı sesler çıkarmaya başlamıştı bir süre sonunda ve hala devam ediyor. Onun dışında memnunum.

İnsanların yaşadıkları sorunlar gözümü çok korkutuyor. Bir kere alacağım sonuçta..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…