Glorious Model O vs Glorious Model O-Minus

wooper

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar sizce Glorious Model O-Minus mu yoksa normal hali mi daha iyi? Neden RTİNGS sitesinde karşılaştırınca Minus halinin Light Game'de 1 puan önde oldugunu gördüm? Sebebi nedir? Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Minus daha küçük olduğu için otamatikmen daha hafif oluyor. Boyut dışında aynılar.

Gloriorus model o almanızı önermem bu arada, aşırı overpriced.

Parasının Mouse'a göre fazla oldugunun bende farkındayım ama Minecraft gibi oyunlar oynuyorum ve bu mouse her Minecraft oyuncusunun neredeyse hayalidir sadece bundan değil sensörü de kaliteli onun dısında bu mouse için para sınırın pek bir önemi yok simdilik benim için sormak istedigim soru su minus modeli mouse kucuk oldugundan dolayı mı light Game'de iyi oluyor yoksa baska bir sebepten mi hafif olmasıyla falan mı alakalı.

Parasının Mouse'a göre fazla oldugunun bende farkındayım ama Minecraft gibi oyunlar oynuyorum ve bu mouse her Minecraft oyuncusunun neredeyse hayalidir sadece bundan değil sensörü de kaliteli onun dısında bu mouse için para sınırın pek bir önemi yok simdilik benim için sormak istedigim soru su minus modeli mouse kucuk oldugundan dolayı mı light Game'de iyi oluyor yoksa baska bir sebepten mi hafif olmasıyla falan mı alakalı?
Boyutu küçük olduğu için daha hafif.

Sadece Minecarft için bu fareye para vermek, yanlış anlamayın ama enayilik olur. Kullandığı sensör o kadar da iyi değil. Minecraft için gayet güzel fareler bulabilirsiniz. Kendim de Minecraft oynuyorum, Glorious Model O'ya hiç ihtiyaç duymadım.

Boyutu küçük olduğu için daha hafif.

Sadece minecarft için bu fareye para vermek, yanlış anlamayın ama enayilik olur. Kullandığı sensör o kadar da iyi değil. Minecraft için gayet güzel fareler bulabilirsiniz. Kendim de Minecraft oynuyorum, Gloriorus model O'ya hiç ihtiyaç duymadım.

Sadece Minecraft için değil ayrıca bazı diğer oyunlar hakkında ise olumlu yorumlarını duydum bu farede bazı farelerde yapamadıgınız şeyleri yapabilme imkanına sahipsiniz drag Click gibi illaki biliyorsunuzdur bu bazı farelerde yapılamayan bir şey açıkçası ayrıca tam olarak anlamadım ama hafif olduğu için mi light Game konusunda iyi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı