Glorious Model O vs Logitech G304

Rix

Centipat
Merhaba. Bu iki mouse arasında kaldım. CS:GO oynuyorum. Claw şeklinde tutuyorum. Elim 18 cm.
Hangisini önerirsiniz?

Bütcem maksimum 500 TL.
G304'ü neden önermiyorsunuz?

Bütcem maksimum 500 TL.
G304'ü neden önermiyorsunuz?
Hocam arkadaşın attığı mouse en iyi kablolu mouse idir, sizin tutuş şekliniz için, G304 sırf kablosuz, başka bir halta yaradığı yok.

İfadeler: Rix
Hocam arkadaşın attığı mouse en iyi kablolu mouse idir, sizin tutuş şekliniz için, G304 sırf kablosuz, başka bir halta yaradığı yok.
Ne halta yarıyor arkadaşın attığı?

Çift tıklama dediğiniz sorunları ben hiç hatırlamıyorum nedense, G102 Prodigy mi bu?

Edit: G304 imiş, G305 ile karıştırdım ben.

Çift tıklama dediğiniz sorunları ben hiç hatırlamıyorum nedense, G102 Prodigy mi bu?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ne halta yarıyor arkadaşın attığı?

Edit: G304 imiş, G305 ile karıştırdım ben.
Skatezleri bu fiyatta PTFE değil ve çok fazla aşınma gibi durumlar meydana geliyor, sensörüde çok iyi değil. Dediğim gibi sırf kablosuz olduğu için alınır.

Model O'da sorun var sanıyordum. Eski modellerinde varmış. Glorious'a karar verdim. Teşekkürler.
Ayrıca, sağ el ergonomik versiyonu olan model D de var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…