Glorious Model O vs Logitech G304

O fark zaten 3360'dan sonra pek belli değil. Farkı sensor ve hafiflik. Hoşuna gitmeyen ürünü alması mantıksız.

Sensor farkı da 400IPS olması.
Yani hocam daha makul bir fiyata daha iyi sensörlü bir fareye sahip olmak daha önemli bence.

İfadeler: Rix
G203'ü satacaktım. Alıcı vazgecmis. Mecbur viper mini kullanmaya devam edeceğim veya DA V2 mini alacağım.

G203'ü satacaktım. Alıcı vazgecmis. Mecbur viper mini kullanmaya devam edeceğim veya DA V2 mini alacağım.
Hocam o fiyatta Sharkoon Light2-200 alın, sensör ve PTFE skatez bakımından daha iyi, sadece Razer Switch konusunda üstün ve o da pek fark ettirecek bir şey değil.
Viper Mini'den geçmeye değmez.
Değmez, hocam. Ban yemeyin lütfen.

Viper mini elime rahat olmadı pek acıkcası. Gecmemeli miyim?
@FlexR ban yemeyin derken?
Yanlış yazmış, o anlamda.
250 TL'ye Sharkoon Light2-200 değer fakat Viper Mini alırsanız anca elimde Razer fare var dersiniz.

Yanlış yazmış, o anlamda.
250 TL'ye Sharkoon Light2-200 değer fakat Viper Mini alırsanız anca elimde Razer fare var dersiniz.
Şu an viper mini var hocam. Elime pek olmuyor. Deathadder V2 mini ile değiştirmeyi düşünüyorum. Onu sordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…