FlexR Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 3.957 Makaleler 3 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2021 #41 Rix dedi: Şu an viper mini var hocam. Elime pek olmuyor. Deathadder V2 mini ile değiştirmeyi düşünüyorum. Onu sordum. Genişletmek için tıkla... Ha pardon hocam, kesinlikle değmez.
Rix dedi: Şu an viper mini var hocam. Elime pek olmuyor. Deathadder V2 mini ile değiştirmeyi düşünüyorum. Onu sordum. Genişletmek için tıkla... Ha pardon hocam, kesinlikle değmez.
Rix Centipat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 593 31 Mayıs 2021 #42 FlexR dedi: Ha pardon hocam, kesinlikle değmez. Genişletmek için tıkla... Neden ki?
FlexR Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 3.957 Makaleler 3 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2021 #43 Rix dedi: Neden ki? Genişletmek için tıkla... Sadece görünüş değişicek ve sözde 20 milyon tık daha çok basıcaksınız.
Rix dedi: Neden ki? Genişletmek için tıkla... Sadece görünüş değişicek ve sözde 20 milyon tık daha çok basıcaksınız.
Rix Centipat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 593 31 Mayıs 2021 #44 FlexR dedi: Sadece görünüş değişicek ve sözde 20 milyon tık daha çok basıcaksınız. Genişletmek için tıkla... Claw tuttuğum icin elime daha iyi oturur diye düşünüyorum. Gecme isteğim bundan dolayı.
FlexR dedi: Sadece görünüş değişicek ve sözde 20 milyon tık daha çok basıcaksınız. Genişletmek için tıkla... Claw tuttuğum icin elime daha iyi oturur diye düşünüyorum. Gecme isteğim bundan dolayı.
FlexR Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 3.957 Makaleler 3 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2021 #45 Rix dedi: Claw tuttuğum icin elime daha iyi oturur diye düşünüyorum. Gecme isteğim bundan dolayı. Genişletmek için tıkla... Hocam geçicekseniz dediğim gibi Sharkoon Light2-200 gibi mouse'lara geçin, ayrıca V2 Mini'ye Firmware güncellemesi gelmemişti galiba.
Rix dedi: Claw tuttuğum icin elime daha iyi oturur diye düşünüyorum. Gecme isteğim bundan dolayı. Genişletmek için tıkla... Hocam geçicekseniz dediğim gibi Sharkoon Light2-200 gibi mouse'lara geçin, ayrıca V2 Mini'ye Firmware güncellemesi gelmemişti galiba.
Rix Centipat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 593 31 Mayıs 2021 #46 FlexR dedi: Hocam geçicekseniz dediğim gibi Sharkoon Light2-200 gibi mouse'lara geçin, ayrıca V2 Mini'ye Firmware güncellemesi gelmemişti galiba. Genişletmek için tıkla... Firmware nedir?
FlexR dedi: Hocam geçicekseniz dediğim gibi Sharkoon Light2-200 gibi mouse'lara geçin, ayrıca V2 Mini'ye Firmware güncellemesi gelmemişti galiba. Genişletmek için tıkla... Firmware nedir?
James Z. Hetfield Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 3.637 Makaleler 3 Çözümler 14 31 Mayıs 2021 #47 Rix dedi: Firmware nedir? Genişletmek için tıkla... Yazılım.
FlexR Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 3.957 Makaleler 3 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2021 #48 Rix dedi: Firmware nedir? Genişletmek için tıkla... Sorunu çözmesi için yayınlanan yama. Genelde fareler eski sürüm ile geliyor.
Rix dedi: Firmware nedir? Genişletmek için tıkla... Sorunu çözmesi için yayınlanan yama. Genelde fareler eski sürüm ile geliyor.
AirJET Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2016 Mesajlar 5.343 Çözümler 7 31 Mayıs 2021 #49 James Z. Hetfield dedi: Çift tıklama gibi problemleri var. Genişletmek için tıkla... Ben kullanıyorum öyle bir sorunla karşılaşmadım sanırım her alanda olmuyor.
James Z. Hetfield dedi: Çift tıklama gibi problemleri var. Genişletmek için tıkla... Ben kullanıyorum öyle bir sorunla karşılaşmadım sanırım her alanda olmuyor.
James Z. Hetfield Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 3.637 Makaleler 3 Çözümler 14 31 Mayıs 2021 #50 AirJET dedi: Ben kullanıyorum öyle bir sorunla karşılaşmadım sanırım her alanda olmuyor. Genişletmek için tıkla... Olma ihtimali yüksek, yaşayan kişi sayısı yüksek.
AirJET dedi: Ben kullanıyorum öyle bir sorunla karşılaşmadım sanırım her alanda olmuyor. Genişletmek için tıkla... Olma ihtimali yüksek, yaşayan kişi sayısı yüksek.