Glorious Model O vs model D

B3dirhan

Decapat
Arkadaşlar öncelikle merhaba.
Birazdan Glorious Model D'ya da model o alacağım.
Fareyi claw tutuyorum.

El ölçülerim:
Uzunluk: 18 cm.
En: 9 cm.
Hangisini tavsiye edersiniz?

Hemen hemen aynı ölçülere ve tutuşa sahibiz. Model o kullanıyorum memnunum. Tek sıkıntısı clickler cok fazla cheap hissiyat veriyor. Ek olarak moba oyunlar için tavsiye etmiyorum bilginiz olsun.

Hemen hemen aynı ölçülere ve tutuşa sahibiz. Model o kullanıyorum memnunum. Tek sıkıntısı Click'ler cok fazla cheap hissiyat veriyor. Ek olarak MOBA oyunlar için tavsiye etmiyorum bilginiz olsun.

Peki beyaz olanı mı kullanıyorsunuz ben siyah almayı düşünüyordum fakat bulamadım birazdan da alacağım eğer beyaz kullanıyorsanız kir falan gösteriyor mu?

Model O almayın. Kronik bağlantı sorunu vardı en son paketlenmeden dolayı. Devam ediyor mu bilmiyorum. Bunu atlasak da malzeme kalitesi berbat. Şu anki fiyatını da hak etmiyor. Model D de aynı şekilde. Sadece malzeme kalitesi olarak bir tık daha iyi denebilir. Bunu tercih edin:

Peki beyaz olanı mı kullanıyorsunuz ben siyah almayı düşünüyordum fakat bulamadım birazdan da alacağım eğer beyaz kullanıyorsanız kir falan gösteriyor mu?
Beyaz olan, yok hocam. Herhangi bir kir vesaire gözükmüyor. Arada bi makineyle tozları çekerseniz yeterli. Arkadaşın belirttiği gibi malzemeleri gerçekten fiyatına göre aşırı cheap hissiyatlı. Göz önünde bulundurun.

Arkadaşlar mouse dün elime geldi uygulamasını indirdim alt tarafta bulunan debounce time ilk aldığımda 10'du en fazla 4'e kadar düşüyor yabancılarda gördüm 0'a kadar düşürebiliyor ben nasıl 0 yapabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…