Daphretcry Hectopat Katılım 30 Kasım 2021 Mesajlar 63 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2024 #1 Merhaba, yeni bir fare almayı düşünüyorum fakat bu iki modelin arasında kaldım. Sizce bu ikisinden hangisi alınmalı? Veya bu iki mouse dışında başka önerileriniz var mı? Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.
Merhaba, yeni bir fare almayı düşünüyorum fakat bu iki modelin arasında kaldım. Sizce bu ikisinden hangisi alınmalı? Veya bu iki mouse dışında başka önerileriniz var mı? Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.
Kamtasya Hectopat Katılım 30 Mayıs 2022 Mesajlar 2.083 Makaleler 1 Çözümler 16 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2024 #2 SS Prime iyidir.
2 223126 Kilopat Katılım 30 Temmuz 2018 Mesajlar 502 24 Ocak 2024 #3 Tamamen nasıl tuttuğuna bağlı. İkisi de birbirinden çok farklı ergonomiye sahip. Ama özellik olarak tabii SS Prime daha önde.
Tamamen nasıl tuttuğuna bağlı. İkisi de birbirinden çok farklı ergonomiye sahip. Ama özellik olarak tabii SS Prime daha önde.
Daphretcry Hectopat Katılım 30 Kasım 2021 Mesajlar 63 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2024 #4 Kamtasya dedi: SS Prime iyidir. Genişletmek için tıkla... 223126 dedi: Tamamen nasıl tuttuğuna bağlı. İkisi de birbirinden çok farklı ergonomiye sahip. Ama özellik olarak tabii SS Prime daha önde. Genişletmek için tıkla... Tamamdır SteelSeries Prime alacağım o zaman. Teşekkürler yardımınız için.
Kamtasya dedi: SS Prime iyidir. Genişletmek için tıkla... 223126 dedi: Tamamen nasıl tuttuğuna bağlı. İkisi de birbirinden çok farklı ergonomiye sahip. Ama özellik olarak tabii SS Prime daha önde. Genişletmek için tıkla... Tamamdır SteelSeries Prime alacağım o zaman. Teşekkürler yardımınız için.