Glorious Model O vs Zowie EC2-B CS:GO Edition

• Konuyu başlatan GKD
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 4.382

GKD

Moderasyon Ekibi Üyesi
Kıdemli Moderatör
Makaleler
22
Yer
LTBR
Daha fazla  
Meslek
Fotoğrafçı
İki model arasında kararsızım. FPS oyunları için siz olsanız hangisini tercih edersiniz?

EC2-B.jpg

MODEL O.jpg

İkisini de denedim, bir rahatsızlık vermediler. Ama uzun kullanımda Model O'daki delikler elimi rahatsız eder mi bilemedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çıktığı günden beri Model O sahibiyim, delikler beni rahatsız etmiyor. Zowie S2'ye de sahibim, EC2-B ile ergonomi dışında skatezler olsun, kablo olsun tamamen aynı.

Ergonomiyi kenarda tutarak karşılaştırma yapmak gerekirse:

Çoğu kategoride Model O kesinlikle daha üstün; kablo esnekliği, skatezler, ağırlık, tekerlek, tuşlar.

İlla sağ el ergonomili bir mouse almak isterseniz de Model D veya Deathadder V2'ye bakmanızı öneririm.

Çıktığı günden beri Model O sahibiyim, delikler beni rahatsız etmiyor. Zowie S2'ye de sahibim, EC2-B ile ergonomi dışında skatezler olsun, kablo olsun tamamen aynı.

Ergonomiyi kenarda tutarak karşılaştırma yapmak gerekirse:

Çoğu kategoride Model O kesinlikle daha üstün; kablo esnekliği, skatezler, ağırlık, tekerlek, tuşlar.

İlla sağ el ergonomili bir mouse almak isterseniz de Model D veya Deathadder V2'ye bakmanızı öneririm.

Hocam sizin model o incelemenizi hatta başka konularda yaptığınız yorumlara kadar okudum. Model D siparişini veremiyorum Türkiye gönderim yapmıyorlar bu mouse almanın bir yolu yordamı var mı? Bir diğer sorum model o uzun kullanımda rahatsız ediyor mu malum ergonomik tasarım değil. Model D gördükten sonra model o almak istemiyorum ama model d' de alamıyorum çok çaresizim :)

Birde model o bossbilisim diye bir sitede çok uyguna satılıyor ama siteyle alakalı hiçbir bilgiye ulaşamadım.

Hocam sizin model o incelemenizi hatta başka konularda yaptığınız yorumlara kadar okudum. Model D siparişini veremiyorum Türkiye gönderim yapmıyorlar bu mouse almanın bir yolu yordamı var mı? Bir diğer sorum model o uzun kullanımda rahatsız ediyor mu malum ergonomik tasarım değil. Model D gördükten sonra model o almak istemiyorum ama model d' de alamıyorum çok çaresizim :)

Birde model o bossbilisim diye bir sitede çok uyguna satılıyor ama siteyle alakalı hiçbir bilgiye ulaşamadım.
Ben de Model D'yi bekliyorum, FK ergonomisini pek de sevmediğimi farkettim. Ergonomik bir fareye geçeceğim ya Deathadder V2 ya da Model D olacak gibi.

QP'ye 1 hafta önce sordum, 1 ay içerisinde stoklara gelecek dendi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı