Glorious Model O vs Zowie EC2-B CS:GO Edition

Daha çok csciler zowie kullanır çünkü sensörü çok iyidir.Fortnite oynayanlar da glorious kullanırlar.Hafiflik,tasarım gibi konularda model o daha iyiyken BENCE ele oturuş ve kalite anlamında zowie daha iyidirzowie al sıkıntı yaşamazsın.

İfadeler: GKD

Boş yapmışsın çünkü Zowie'nin yaptığı en yüksek sensör 3360'dir yani en iyisini falan yapmıyor glarious model o da da aynı sensör var ikisi de bende yok bende tam karar veremedim ama model O ya da D daha iyi gibi.

İki mouse'a da şu an sahibim, EC2-B'nin fark ettiğim tek artısı tuşlarının daha iyi olması. Onun dışında Model O çok daha iyi ve rahat geliyor.

Palm bile tutulsa deliklerin kenarları çok pürüzsüz olduğu için zaten hissedilmiyor.

İfadeler: GKD

Model O, minus, model D arasında kaldım sağlağim hangisini alsam acaba.

@Berkaycak4161 Model O'nun sorunlarını O- ile çözdükleri için Model O'yu listeden çıkartın bence. Diğer ikisi arasında çok bariz bir seçenek yok. Tercihinize göre seçim yapmanız gerek. Ben FK tipi farelerle daha iyi oynadığım için O- alırdım ama siz de EC tipi farelerle daha iyi oynuyor olabilirsiniz. Alışık olduğunuz bir şekle sahip fareyi tercih etmeniz daha iyi olacaktır.

Şu an hiçbir mouse kullanmadım yani kullanımda FK ya da ec kullanmadim o yüzden emin değilim sağ el ergonomik mi alsam yoksa normal mi bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…