Glorious Model O Wireless alınır mı?

polanchezz

Femtopat
Daha fazla  
Aktif olarak kablolu Glorious Model I kullanıyorum,kablosuz mouse performansı arttırır mı ve eğer arttırıyorsa başlıkta belirttiğim mouse 2025 yılında hâlâ alınır mı?

Kesinlikle alınmaz özellikle bu fiyata bütçe nedir daha iyisini verelim abime.
teşekkürler hocam 2000 tl gibi bir bütçe var genellikle fps oynuyorum,bütçeyi abartı olmayacak şekilde biraz daha arttırabilirim

Kablo hissiyatından kurtulmak gerçekten güzel farkı hissedeceksiniz, belirttiğiniz mouse fiyatını hak etmiyor, daha iyi alternatifler mevcut.
bu fiyat segmentinde neler önerirsin hocam

Son düzenleme:
Teşekkürler hocam, ilk sıraya bunu koyuyorum.

Fantech Helios II XD3V3 1K Wireless mouse hakkında bilginiz var mı? İncelemelerde ve yorumlarda beğenildiğini gördüm.

Oda gayet iyi ama donanım olarak A5 Ultra daha iyi hangisine için sinerse alabilirsin ikisi de güzel fareler ama ben A5 Ultra tercih ederdim hem donanım olarak biraz daha iyi hem de Fantech de 300mAh batarya bulunurken A5 Ultra da 500mAh batarya bulunuyor kayda değer bir fark bu doğrusu.

Oda gayet iyi ama donanım olarak A5 Ultra daha iyi hangisine için sinerse alabilirsin ikisi de güzel fareler ama ben A5 Ultra tercih ederdim hem donanım olarak biraz daha iyi hem de Fantech de 300mAh batarya bulunurken A5 Ultra da 500mAh batarya bulunuyor kayda değer bir fark bu doğrusu.
hocam rahatsız ediyorum tekrar kusura bakma,bütçeyi biraz yükseltip rawm es21 pro almak mantıklı olur mu

Technopat Haberler

Geri
Yukarı