Glorious Model O Wireless fare sahte midir?

Razell38

Femtopat
Merhaba 2 gün önce Trendyol'dan betaplus isimli satıcıdan Glorious Model O Wireless faresi sipariş ettim. Kuzenlerime falan söyledim fakat kuzenlerim dikkat et çakma ürün göndermesinler vs dediler. Bu Glorious'ta çok yaşianıyormuş bu olay. Kendi sitesine baktıgımda Glorious 80 dolardı fiyatı 2600 TL ben 2080 TL'ye aldım. Ürün halen hazırlanıyor aldığım satıcının yorumları iyiydi fakat bilemiyorum. Sizce iptal edeyim mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Normal bu sanırım. Glorious yerel fiyatlandırma yapıyor diye biliyorum. Model o- wireless'a gaminggen'den 1850TL'ye aldım. Yurt dışında 2600tl civarında falan kendi sitesinde. İptal edip gaminggenden vs alabilirsin.

Ekstra olarak kendi uygulaması var zaten. Orada tanıyor fareyi. Eğer tanımazsa farkedersin.

Model o alınmaz. İade.

Trendyol ve Hepsiburada gibi yerlerde çakma her üründe çıkabiliyor. Arkadaşımızın dediği gibi Gaming.Gen.TR oldukça güvenilir ve sağlamdır, tercih edilebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…