Kaizxn Femtopat Katılım 14 Haziran 2024 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2024 #1 Merhaba Glorious Model O Wireless almayı düşünüyorum. Şarj etmesek pil yeri varsa pil koysak Logitech G305 gibi?
Merhaba Glorious Model O Wireless almayı düşünüyorum. Şarj etmesek pil yeri varsa pil koysak Logitech G305 gibi?
M mehmet yiğit kuzu Decapat Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2025 #2 Kaizxn dedi: Merhaba Glorious Model O Wireless almayı düşünüyorum. Şarj etmesek pil yeri varsa pil koysak Logitech G305 gibi? Genişletmek için tıkla... Dostum sence dediğin mantıklı mı madem şarj etmek istemiyorsun pilli mouse veya kablolu mouse alsana o model sana uygun değil demek ki.
Kaizxn dedi: Merhaba Glorious Model O Wireless almayı düşünüyorum. Şarj etmesek pil yeri varsa pil koysak Logitech G305 gibi? Genişletmek için tıkla... Dostum sence dediğin mantıklı mı madem şarj etmek istemiyorsun pilli mouse veya kablolu mouse alsana o model sana uygun değil demek ki.