Glorious Model O Wireless vs Fury Z

stogro

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu iki mouse arasında kaldım sizce hangisini tercih etmeliyim? Nedenleriyle beraber yazarsanız sevinirim.

Glorious'u çok kullanan var ama Fury Z daha kaliteliymiş diye duymuştum.

Rampage ürünü önermiyorum.
Hocam zaten rampage gördüğüm yerde kaçarım ancak bu ürün orjinali rampage değilmiş aslında. Karışık meseleler. Ancak rampage değil diye biliyorum aslında.

Yapı kalitesi ve clicklerinde gıcırdama olan Model O Wireless'ı önermiyorum. Modeli yenilediler fakat ülkemizdeki hala eski. Fury Z o yüzden.

Rampage ürünü önermiyorum.
Ürün İroncat tarafından üretiliyor. Pwnage Symm Wireless veya Xenics Titan Gx Air diye geçiyor. İroncat Symm yazarsanız da ulaşabilirsiniz.

FuryLevel'in Discord'una da gelin. Orada bende varım. Sorununuz olursa FuryLevel size yardımcı olur.

FuryLevel'in Discord'una da gelin. Orada bende varım. Sorununuz olursa FuryLevel size yardımcı olur.
Linkini bulursam gelirim hocam. Birde bir kişi nolursa olsun rampage alınmaz diyor. Bir kişi glariusun yapı kalitesi berbat glarius alınmaz diyor. Hangisini alsam bilemedim arada kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…