Merhaba. Ben burada öneriler sonucu Glorious Model O'nun kablolu versiyonunu aldım. Bugün kurulum yapacaktım ama yazılımı inmiyor sürekli olarak waiting yazıyor. Windows 11 Pro kullanıyorum.
Merhaba. Ben burada öneriler sonucu Glorious Model O'nun kablolu versiyonunu aldım. Bugün kurulum yapacaktım ama yazılımı inmiyor sürekli olarak waiting yazıyor. Windows 11 Pro kullanıyorum.
Kaynak? Şahsen ben kullanıyorum 5 sene oldu kuzenimle beraber aldık kendiside halen model o kullanıyor. Kabloyu kedi ısırdı ama hala çok iyi. Çift tıklama gibi bir kronik sorun söz konusu değil uygulama üzerinden debounce time 4 ms gibi düşük sürelerde tutarsanız bu çok doğaldır lütfen yanlış bilgi yaymayalım. İyi sosyaller.
Kaynak? Şahsen ben kullanıyorum 5 sene oldu kuzenimle beraber aldık kendisi de halen model o kullanıyor. Kabloyu kedi ısırdı ama hala çok iyi. Çift tıklama gibi bir kronik sorun söz konusu değil uygulama üzerinden debounce time 4 ms gibi düşük sürelerde tutarsanız bu çok doğaldır lütfen yanlış bilgi yaymayalım. İyi sosyaller.
Allah Allah? Sosyal'de de bu düşünce yapısındaki insanlar son zamanlarda çok çoğaldı. Sayfalarca sorun atarım sizlere. Sahip olduğunuz her ürünü bilmeden, etmeden savunmaktan vazgeçin artık. Kronik nasıl değil hocam? Az biraz gezinin. Parasını kesinlikle hak etmeyen bir mouse. Sizde çıkmadı diye herkeste de çıkmayacak diye bir durum yok. İyi sosyaller.
Nokta atışı yaptınız. Firmware update edilmediğinden kaynaklı olarak zaten güncel geliyor o sebeple direkt olarak yazılımı kullanabiliyorsunuz. Çözüm olarak işaretlerseniz memnun olurum.