Glorious Model O2 alınır mı?

talha31

Centipat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba, ben uzun zamandır araştırdığım Glorious Model O2 adlı oyuncu faresini almaya karar verdim ve sizlere de danışmak istedim. Eğer kullanan varsa, bu fare güzel mi, kaliteli mi ve drag click, butterfly click için uygun mu? Ve uzun zaman kullanınca farede bozulmalar ortaya çıkıyor mu?

Öncelikle merhaba, ben uzun zamandır araştırdığım Glorious Model O2 adlı oyuncu faresini almaya karar verdim ve sizlere de danışmak istedim. Eğer kullanan varsa, bu fare güzel mi, kaliteli mi ve drag click, butterfly click için uygun mu? Ve uzun zaman kullanınca farede bozulmalar ortaya çıkıyor mu?
Fare kronik ve fabrika çıkışlı hatalı üretimleri mevcut.
DPI tuşu içeriye kaçıyor.
Click yay sorunu var.
Bu fiyata başka bir şey alabilirsin.

Öncelikle merhaba, ben uzun zamandır araştırdığım Glorious Model O2 adlı oyuncu faresini almaya karar verdim ve sizlere de danışmak istedim. Eğer kullanan varsa, bu fare güzel mi, kaliteli mi ve drag Click, butterfly Click için uygun mu? Ve uzun zaman kullanınca farede bozulmalar ortaya çıkıyor mu?

Minecraft PvP için Glorious en iyisi. Attığın modelde Minecraft için güzel. Debounce time 1 alırsan CPS'in uçar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı