M mwmibey Femtopat Katılım 22 Nisan 2024 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2024 #1 Glorious Model O2 mouse ilgimi çekti, bu fiyat bandında başka mouse önerisi olan var mı? Delikli olması şart.
Glorious Model O2 mouse ilgimi çekti, bu fiyat bandında başka mouse önerisi olan var mı? Delikli olması şart.
WerBeastDu Kilopat Ekipman Ustası Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2019 Mesajlar 3.104 Çözümler 16 20 Eylül 2024 #2 Neden delikli olması şart? Hem kolay kirleniyor hem de malzeme kalitesi olarak daha dayanıksız oluyor fare.
Neden delikli olması şart? Hem kolay kirleniyor hem de malzeme kalitesi olarak daha dayanıksız oluyor fare.
OfLeep Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2024 #3 WerBeastDu dedi: Neden delikli olması şart? Hem kolay kirleniyor hem de malzeme kalitesi olarak daha dayanıksız oluyor fare. Genişletmek için tıkla... Delikli olmasınin başlıca nedenleri var 1 hafif 2 terletmiyor artı olarak Glorious'un malzeme kalitesi çoğu markadan daha iyi.
WerBeastDu dedi: Neden delikli olması şart? Hem kolay kirleniyor hem de malzeme kalitesi olarak daha dayanıksız oluyor fare. Genişletmek için tıkla... Delikli olmasınin başlıca nedenleri var 1 hafif 2 terletmiyor artı olarak Glorious'un malzeme kalitesi çoğu markadan daha iyi.
Xantern Zettapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Ağustos 2019 Mesajlar 16.516 Makaleler 6 Çözümler 545 Yer Starling City Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci; R5 5600 - 4.7 GHz OC Fan; ID-COOLING SE-224-XT White Anakart: Gigabyte B550M DS3H Ekran Kartı; PowerColor Red Devil RX 6700 XT Bellek; GSKILL RipjawsV 4x8GB Siyah 3200Mhz DDR4 CL16 Depolama SSD; Patriot Burst 480GB 560/540 MB/s Samsung 870 Evo 250GB 560/530 MB/s Kioxia Exceria G2 1TB 2100/1700 MB/s Kasa/Güç Kaynağı; GameGaraj NEO 202 Beyaz MSI MPG A750GF 750W 80+ Gold Cinsiyet Erkek Meslek Green Arrow 20 Eylül 2024 #4 OfLeep dedi: Delikli olmasınin başlıca nedenleri var 1 hafif 2 terletmiyor artı olarak Glorious'un malzeme kalitesi çoğu markadan daha iyi. Genişletmek için tıkla... Hayır. Düz model D, I, O kablolu modellerinin kalitesi kötü. Ayrıca en hafif oyuncu farelerine bakarsan hep deliksiz. Model O 2 de hafif değil zaten.
OfLeep dedi: Delikli olmasınin başlıca nedenleri var 1 hafif 2 terletmiyor artı olarak Glorious'un malzeme kalitesi çoğu markadan daha iyi. Genişletmek için tıkla... Hayır. Düz model D, I, O kablolu modellerinin kalitesi kötü. Ayrıca en hafif oyuncu farelerine bakarsan hep deliksiz. Model O 2 de hafif değil zaten.
OfLeep Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2024 #5 Xantern dedi: Hayır. Düz model D, I, o kablolu modellerinin kalitesi kötü. Ayrıca en hafif oyuncu farelerine bakarsan hep deliksiz. Model o 2 de hafif değil zaten. Genişletmek için tıkla... Kablosuz alıcısı yüzünden ve içinde pil var öyle. Dusun.
Xantern dedi: Hayır. Düz model D, I, o kablolu modellerinin kalitesi kötü. Ayrıca en hafif oyuncu farelerine bakarsan hep deliksiz. Model o 2 de hafif değil zaten. Genişletmek için tıkla... Kablosuz alıcısı yüzünden ve içinde pil var öyle. Dusun.
Xantern Zettapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Ağustos 2019 Mesajlar 16.516 Makaleler 6 Çözümler 545 Yer Starling City Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci; R5 5600 - 4.7 GHz OC Fan; ID-COOLING SE-224-XT White Anakart: Gigabyte B550M DS3H Ekran Kartı; PowerColor Red Devil RX 6700 XT Bellek; GSKILL RipjawsV 4x8GB Siyah 3200Mhz DDR4 CL16 Depolama SSD; Patriot Burst 480GB 560/540 MB/s Samsung 870 Evo 250GB 560/530 MB/s Kioxia Exceria G2 1TB 2100/1700 MB/s Kasa/Güç Kaynağı; GameGaraj NEO 202 Beyaz MSI MPG A750GF 750W 80+ Gold Cinsiyet Erkek Meslek Green Arrow 20 Eylül 2024 #6 OfLeep dedi: Kablosuz alıcısı yüzünden ve içinde pil var öyle. Dusun. Genişletmek için tıkla... Pil yok, batarya var. Ayrıca kablolu modelden bahsediyorum ben. VXE Mad R kullanmaya başladım. Kablosuz, bataryalı, 36 gram. Hiçbir yerinde de delik yok. 50 gramın üstü ağır artık.
OfLeep dedi: Kablosuz alıcısı yüzünden ve içinde pil var öyle. Dusun. Genişletmek için tıkla... Pil yok, batarya var. Ayrıca kablolu modelden bahsediyorum ben. VXE Mad R kullanmaya başladım. Kablosuz, bataryalı, 36 gram. Hiçbir yerinde de delik yok. 50 gramın üstü ağır artık.
M mwmibey Femtopat Katılım 22 Nisan 2024 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2024 #7 WerBeastDu dedi: Neden delikli olması şart? Hem kolay kirleniyor hem de malzeme kalitesi olarak daha dayanıksız oluyor fare. Genişletmek için tıkla... Elimi kastığım için çok çabuk terliyor. Xantern dedi: Pil yok, batarya var. Ayrıca kablolu modelden bahsediyorum ben. VXE mad r kullanmaya başladım. Kablosuz, bataryalı, 36 gram. Hiçbir yerinde de delik yok. 50 gramın üstü ağır artık. Genişletmek için tıkla... Farenin özelliklerine bakmadım ama fiyatına göre bayağı hafif bunun gibi ama deliksiz var mı? Son düzenleme: 20 Eylül 2024
WerBeastDu dedi: Neden delikli olması şart? Hem kolay kirleniyor hem de malzeme kalitesi olarak daha dayanıksız oluyor fare. Genişletmek için tıkla... Elimi kastığım için çok çabuk terliyor. Xantern dedi: Pil yok, batarya var. Ayrıca kablolu modelden bahsediyorum ben. VXE mad r kullanmaya başladım. Kablosuz, bataryalı, 36 gram. Hiçbir yerinde de delik yok. 50 gramın üstü ağır artık. Genişletmek için tıkla... Farenin özelliklerine bakmadım ama fiyatına göre bayağı hafif bunun gibi ama deliksiz var mı?
Xantern Zettapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Ağustos 2019 Mesajlar 16.516 Makaleler 6 Çözümler 545 Yer Starling City Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci; R5 5600 - 4.7 GHz OC Fan; ID-COOLING SE-224-XT White Anakart: Gigabyte B550M DS3H Ekran Kartı; PowerColor Red Devil RX 6700 XT Bellek; GSKILL RipjawsV 4x8GB Siyah 3200Mhz DDR4 CL16 Depolama SSD; Patriot Burst 480GB 560/540 MB/s Samsung 870 Evo 250GB 560/530 MB/s Kioxia Exceria G2 1TB 2100/1700 MB/s Kasa/Güç Kaynağı; GameGaraj NEO 202 Beyaz MSI MPG A750GF 750W 80+ Gold Cinsiyet Erkek Meslek Green Arrow 20 Eylül 2024 #8 mwmibey dedi: Elimi kastığım için çok çabuk terliyor. Farenin özelliklerine bakmadım ama fiyatına göre bayağı hafif bunun gibi ama deliksiz var mı? Genişletmek için tıkla... Bütçeni söyler misin? Daha önce kullandığın fareler arasında eline en iyi oturan model hangisiydi?
mwmibey dedi: Elimi kastığım için çok çabuk terliyor. Farenin özelliklerine bakmadım ama fiyatına göre bayağı hafif bunun gibi ama deliksiz var mı? Genişletmek için tıkla... Bütçeni söyler misin? Daha önce kullandığın fareler arasında eline en iyi oturan model hangisiydi?
gorko Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 3.289 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2024 #9 Model o kullanıyorum gayet memnunum. Kirlenme sorunu dışında ama O2 hakkında bilgim yok.
M mwmibey Femtopat Katılım 22 Nisan 2024 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2024 #10 Xantern dedi: Bütçeni söyler misin? Daha önce kullandığın fareler arasında eline en iyi oturan model hangisiydi? Genişletmek için tıkla... Bütçem 3000TL civarı artadabilir duruma göre mouse olarak ise Stalker Warrior'un G31 modelini kullandım çok uzun bir süre zamanında 60TL'ye almıştım o yüzden pek fazla mouse denemedim, elim büyük değil.
Xantern dedi: Bütçeni söyler misin? Daha önce kullandığın fareler arasında eline en iyi oturan model hangisiydi? Genişletmek için tıkla... Bütçem 3000TL civarı artadabilir duruma göre mouse olarak ise Stalker Warrior'un G31 modelini kullandım çok uzun bir süre zamanında 60TL'ye almıştım o yüzden pek fazla mouse denemedim, elim büyük değil.