Dostlar selam,
AJ159 Pro Mouse'umun sensörünün patlamasıyla beraber mouse arayışına girdim Glorious model O2/D2/O2 Pro modeline baktım hepsi aynı D2 almayı düşünüyorum ancak sensörüyle alakalı olumsuzluklar duydum. Almaya değer mi sizce acaba? Buna kıyasen önerebileceğiniz modeller var ise eğer tavsiyelerinizi alabilirim.
Önemli Not: Ürünün kutusundan 1000Hz Dongle çıkmaktadır. Ürünü 8000Hz polling rate ile kullanmak için Darmoshark 4K/8K Dongle gereklidir.Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla...
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
Önemli Not: Ürünün kutusundan 1000Hz Dongle çıkmaktadır. Ürünü 8000Hz polling rate ile kullanmak için Darmoshark 4K/8K Dongle gereklidir.Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla...
Wraithten ürün almaya pek yanaşmak istemiyorum arkadaşım ATK blazing sky X1 Ultra almıştı, ürün sıkıntılı çıktı. İade konusundada pek yardımsever değiller.
Darmoshark M3Pro Fare 4khz Kablosuz Kablolu Oyun Esports Fare 26000Dpi Nordic N52840 Sensör Paw3395 Bilgisayar Fareleri Youmaxe : Amazon.com.tr: Bilgisayar